Plašimo se da završimo staru ili počnemo novu vezu: Zbog čega su nam promene toliko strašne?

Plašimo se da završimo staru ili počnemo novu vezu: Zbog čega su nam promene toliko strašne?

11. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Svaka promena dešava se s razlogom

Kao što je Karl Lagerfeld rekao „promena je jedini način da preživite“. Setite se, sigurno ste nekada napravili neku i iskusili koliko je njen početak težak. Hvata vas panika i u većini slučajeva svoj stari život želite nazad, ali samo od vas zavisi koliko brzo će doći bolji dani. Kada vam je teško, osvrnite se na realnost. Na primer, raskinuli ste vezu, prošao je ceo mesec, a vi ste još kritično. U redu, sigurni smo da je tako. Ali prisetite se zašto ta veza nije funkcionisala i zašto je završena. Psiholozi savetuju da takve misli zapišete i svaki put pročitate kada padnete u bedak. To će vam predstaviti realnu situaciju i raskrčiti put za dobre stvari koje vas čekaju.

 

 

Ako već duže vreme radite posao koji vas ne čini srećnim? Pronađite drugi! Imate planove za svoj biznis? Pokrenite ga!

Kada osetite da nešto ne šima, znači da nešto treba da menjate. Ne gubite vreme na stvari koje vas ne ispunjavaju, samo zato što ste prividno sigurni. Šta će drugi da kažu? Baš vas briga. Što pre shvatite da svako živi svoj život sa svojim principima i odlukama, pa makar bile pogrešne, bolje po vas.

 

 

Zamislite da vas je posle te bolne ljubavi čekao pravi princ, ali vi ste se plašili samoće? I šta ako bi samostalan biznis bio odluka života, a vi niste imali hrabrosti da probate? U životu je najveći rizik da rizikujemo. A ko ne rizikuje – taj ne dobija!

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3