Šta ih najviše nervira, laž, nepoverenje, dvoličnost…Blizanci mrze da ćute, Škorpije polude od laži, a Jarac…

Šta ih najviše nervira, laž, nepoverenje, dvoličnost…Blizanci mrze da ćute, Škorpije polude od laži, a Jarac…

12. lipnja 2017. 0 By Admin

Popodnevna gužva u saobraćaju, nepoštovanje dogovora, bezobzirnost ili dug boravak u zatvorenom prostoru… Šta će vaš horoskopski znak najviše izbaciti iz takta?

 

Ovan lako plane a omakne mu se i poneka psovka

Pripadnike ovog znaka nerviraju sitnice, pa živce redovno gube u saobraćajnoj gužvi ili čekajući u redu na kasi u nekoj prodavnici. Tada postaju jako neprijatni, a lako im se omakne i psovka. Osim toga, živciraju ih ljudi koji za svoje postupke imaju loša opravdanja, ako im se neko obraća s visine, ili se na njih vrši pritisak na poslu. Nervozu će osetiti ako su predugo u zatvorenom prostoru, ili ako se oko njih ništa ne događa.

 

Bika frustrira bezobzirnost

Žurba, loš ukus kod drugih ljudi, nepoznavanje društvenih pravila ponašanja i bezobzirnost izbacuju pripadnike ovog znaka iz takta. Ako su dugo bez seksa, postaju frustrirani i stalno prigovaraju, a zbog finansijske nesigurnosti iskaljuju se na drugima.

 

Blizanci teško podnose situacije u kojima moraju da ćute

Blizance će najlakše iz takta izbaciti ponašanje drugih ljudi. Arogantni, pesimistični pojedinci s ograničenim stavovima i bez smisla za humor najlakše ih razbesne. Osim toga, neće dobro podneti situacije u kojima oni moraju da ćute ili kada ih neko prekida, kao i okolnosti u kojima oni moraju da se prilagode drugima.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4