RIBE – Mesečni horoskop za jul..

RIBE – Mesečni horoskop za jul..

14. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Zahvaljujući Merkuru, vladaru vašeg polja ljubavi i partnerstava, koji pravi većinom skladne aspekte, očekuju vas prijatni zajednički trenuci uz voljenu osobu. Dobro ćete se razumeti i razgovaraćete o raznim temama. Na prvom mestu o porodičnim planovima i o preuređenju vašeg zajedničkog doma. U vezi toga ćete biti složni i puni entuzijazma.

Sredinom jula ćete uspostaviti harmoničan odnos sa voljenom osobom i oboje ćete uživati jedno pored drugog. Ovo je i povoljno vreme da odete na duži odnor ili zajedničko putovanje. Prijala bi vam poznata turistička destinacija u inostranstvu ako budete u mogućnosti. Više izlazaka i druženja sa zajedničkim prijateljima će vam oboma prijati.

Ako ste slobodni:

Može vam se dogoditi da započnete emotivnu vezu sa osobom koja će na vas delovati magnetski privlačno i koja će buditi vaše strasti, ali se ta osoba može pokazati i kao nezgodna za vezu, jer će biti sklona da vas uvlači u razne neprijatne situacije. Ona sama je osoba prejakih strasti, nemirna i sklona da sebi i drugima priređuje probleme. Previše dinamike u svemu tome će vas isrpeti. Pokušaćete da prekinete ovu vezu ali vam to neće biti lako jer će privlačnost biti snažna.

Nešto starijim Ribama neće biti lako da se usklade sa zahtevima i uslovima koje će pred njih postaviti osoba sa kojom žele da započnu vezu. Dešavaće im se česti usponi i padovi u emotivnom životu. Početak nove veze nije siguran.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3