VELIKI HOROSKOP ZA LETO 2017: evo kakva ljubav i sudbina očekuje vaš znak od juna do septembra…

VELIKI HOROSKOP ZA LETO 2017: evo kakva ljubav i sudbina očekuje vaš znak od juna do septembra…

15. lipnja 2017. 0 By Admin

RAK

Tokom jula skakaćete i kad treba i kad ne treba, pa se preporučuje relaksacija kako na voljenu osobu ne bi delovali pomalo uznemirujuće. Imaćete snage, ali ćete preterivati s akcijama. Osmi mesec biće mirniji, prijatniji i daleko povoljniji za ljubav, a vi vrlo privlačni svima oko sebe. U devetom mesecu porašće vam samopouzdanje.

 

LAV

Kako će ovo leto za vas biti važno u svakom pogledu, tako će ljubav biti samo jedna od jednako važnih tema. Neće vam ništa nedostajati, bićete zadovoljni, ali iznutra ćete biti nemirni jer ćete stalno osećati nadolazeću promenu. Ona će se manifestirati uvodno 7. avgusta (Mesečeva eklipsa), a finalno 21. avgusta (Solarna eklipsa u vašem znaku). Odluke donosite bar dan kasnije.

DEVICA

Moguće su male greške u koracima ako budete previše analizirali ili oklevali. Biće važno da u startu imate jasan cilj i da vaši odnosi budu čisti. Zato ako postoji ikakva magla koju osećate kao neiskrenost, pretvaranje, igranje uloga, bilo s vaše, bilo s druge strane, odrecite se toga i otvorite svoja srca s poverenjem. Ako u tom uspete, bićete srećni celo leto.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5