VELIKI HOROSKOP ZA LETO 2017: evo kakva ljubav i sudbina očekuje vaš znak od juna do septembra…

VELIKI HOROSKOP ZA LETO 2017: evo kakva ljubav i sudbina očekuje vaš znak od juna do septembra…

15. lipnja 2017. 0 By Admin

VAGA

Jupiter u vašem znaku maziće vas celo leto, premda će Mars u Raku do 21. jula stvarati poneki ishitren potez koji bi bilo bolje izbeći. Ali jednako tako, isti će se brzo zaboraviti i izbledeti u moru dobrog ljubavnog raspoloženja. Bićete otvoreni, ljubazni, spremni na deljenje i zajedništvo. Nema loših tranzita na vašem ljubavnom nebu.

Nema loših tranzita na vašem ljubavnom nebu.

ŠKORPIJA

Pred vama je ugodno i uglavnom mirno ljubavno leto. Teško da će išta moći narušiti vaš ljubavni sklad, a ako ste još sami, stvari će se odvijati korak po korak, temeljno i stabilno. Sunčevo pomračenje 21. avgusta možda će vas prolazno uznemiriti jer se događa u vašem prirodnom 10. polju statusa i karijere, ali neće bitno uticati na vaš privatni život.

 

STRELAC

Mnogima će se činiti kao da su ih svi zaboravili, ali nije baš tako. Istina je da će u prvoj polovini leta izostati vama željene senzacije, ali neće se događati ništa posebno loše u privatnoj sferi. Drugi deo leta obećava znatno više, ali najviše zato jer ćete se vi sami otvoriti za ljubav. Zapamtite da će od vas zavisiti kako će vam biti, i to celo leto.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5