Planirate put? Evo kakvo putovanje vam odgovara prema horoskopu: Bik na Kipru, Rak u Holandiji, Lav na Havajima, Device u Egiptu..

Planirate put? Evo kakvo putovanje vam odgovara prema horoskopu: Bik na Kipru, Rak u Holandiji, Lav na Havajima, Device u Egiptu..

19. lipnja 2017. 0 By Admin 1

BLIZANCI

Blizanci vole da se kreću. Oni nisu toliko izbirljivi po pitanju destinacije koliko im je važno šta sve mogu da vide u putu. Kada putuju, njihova najveća radost leži u činjenici da postoji mogućnost i da se izgube, da upoznaju lokalno stanovništvo i da komuniciraju na bilo kom jeziku na kom mogu da se snađu. Uvek spremni da uče, upiju i otkriju zanimljivosti, znatiželjni Blizanci žude da proputuju svet tokom svog života.

 

Za početak, mogu posetiti Venecuelu, Belgiju ili Jermeniju.

RAK

Kada Rak ima želju da putuje, to je najčešće putovanje u potrazi za osećajem doma. Oni žele da prošire svoje vidike i da promene svoju perspektivu, a kada putuju najbolje se osećaju kada idu zaista daleko. Da bi upoznali neku zemlju, oni biraju da žive u domaćinstvima lokalnih stanovnika, upijajući njihovu tradiciju, običaje i porodične vrednosti.

 

Idealne destinacije da započnu svoju potragu za osećajem pripadnosti za Rakove su Južna Aftika, Novi Zeland i Holandija.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6