13 stvari koje ćeš razumeti SAMO ako si Ovan u horoskopu

13 stvari koje ćeš razumeti SAMO ako si Ovan u horoskopu

19. lipnja 2017. 0 By Admin

Dakle, u vezi ste sa osobom koja je u horoskopu Ovan? Onda postoji nekoliko stvari koje morate da znate o ovom znaku:

1. Ovnovi su vatreni

Horoskopski znak Ovna pripada vatrenoj grupi znakova, tako da nije iznenađujuće zašto je ovaj znak zaista kao vatra. Kada ovaj znak ušeta u sobu, donosi mnogo energije, uglavnom dobre i pozitivne. Naravno, nekada ta energija bude loša, u zavisnosti od raspoloženja. Ovna ćete uvek želite da pozovete na žurku, pa čak i da bude njen predvodnik, jer jedno je sigurno- kada je Ovan na žurci, to znači da će zabava da bude uspešna i zabavna. Sa druge strane, ova vatra utiče na to da da je Ovan često munjevite i brze naravi.

 

2. Ovnovi imaju izražen ego.

Ovnovima, a posebno ženama, su potrebne osobe koje mogu da zadovolje njihov ego kada im je to potrebno (a skoro uvek, mnogo) ali takođe znaju biti veoma skromni. Sigurno je da ćete se jako zabavljati sa ovom osobom koja često balansirai (od skromnosti do zahtevnosti)!

 

 

3. Ovnovi su avanturisti

Ovnovi će sve poželeti da urade i probaju, bar jednom u životu! Ali kada pokušaju to da urade, a to im se ipak ne sviđa (ili nisu toliko dobri u tome) verovatno to neće želeti da urade ponovo.

 

 

4. Ovnovima sve brzo dosadi

Ako nisu vereni, u ozbiljnoj vezi, nemaju dobar seks ili razgovor za koji misle da je zanimljiv, onda dolazi sledeća osoba na red. Ipak ne možemo da kažemo da oni nemaju nikakve manire, jednostavno Ovnovi vole brzo da se kreću kroz život, te često odlaze od osoba koje ne umeju da drže njihovu pažnju.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4