Horoskop: Oni su pod direktnim uticajem Meseca- Često nerealni i preterano osetljivi, satkani od čistih emocija, žive da bi voleli…

Horoskop: Oni su pod direktnim uticajem Meseca- Često nerealni i preterano osetljivi, satkani od čistih emocija, žive da bi voleli…

20. lipnja 2017. 0 By Admin

Osobe rođene u periodu od 22. juna do 23. jula su u horoskopu Rak.

 

Predeo RAKA je pod direktnim uticajem Meseca, te je stoga izrazito ženski vodeni znak. Potreba za ljubav, mir i sreću su glavna misao rođenih u ovom vodenom znaku. Život im se odlikuje velikim ekstremima, od ogromne sreće do krajnjih granica patnje. Nepoverljivi su i izdržljivi, a opterećeni kompleksima niže vrednosti. Nemirnog su duha.

 

Veliki su idealisti i često trče u susret opasnosti. Zbog nemogućnosti da realno sagledaju stvari uleću u ogromne poduhvate sa puno rizika, suviše su osetljivi, lako se uzbuđuju i stalno traže potvrdu svojoj ljubavi. Ako se zaljube, uporni su u dokazivanju svoje iskrene privrženosti i vernosti, pa zbog toga imaju priličnih neugodnosti. Veoma su ljubomorni, žele da ih svako razume i uživaju da ih drugi sažaljevaju dok pate. Rak je primer idealnog muža koji želi sve da pomogne. Rado se žrtvuje za bolji život ukućana i zato ne traži ništa drugo sem kućnog mira, tople sobe i muzike. Muzika, to je druga vodeća misao rođenih u ovom znaku. Veoma su razdražljivi i lako menjaju raspoloženja; mogu biti nezgodni za okolinu.

 

Nežni su i požrtvovani, dobri, društveni i pomirljivi, ali zato nedovoljno borbeni i samosvesni. Dopuštaju da drugi odrećuju smernice njihovog puta. Nemaju hrabrosti da se suprotstave i da argumentuju svoje stavove.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2