OVE MUŠKARCE IZBJEGAVAJTE ČAK I PO CIJENU ŽIVOTA: DUŠU ĆE VAM URNISATI ovih 10 tipova PSIHIČKIH TROVAČA!

OVE MUŠKARCE IZBJEGAVAJTE ČAK I PO CIJENU ŽIVOTA: DUŠU ĆE VAM URNISATI ovih 10 tipova PSIHIČKIH TROVAČA!

20. lipnja 2017. 0 By Admin

Neki ljudi nas jednostavno koštaju više živaca nego sva politika, porezi, računi, haarpovi i kemtrejlsi ovoga sveta. Ako želimo da živimo svoj život punim plućima ovog jadnog izgovora za vazduh koji udišemo, moramo ih se rešiti.

 

Truju nas više od svih alfatoksina, fungicida, pesticida i ostalih stvari. Da bismo sačuvali svoje mentalno zdravlje, moramo sledećim tipovima mahnuti baj baj:

 

HVALISAVCI

Oni što se stalno nešto pokazuju, dokazuju, guraju u prve redove i ističu koliko su bitni, u stvari retko imaju neku vrednost. Svojim hvalisanjem oni samo žele da im drugi zavide i da im se dive, a pri tome ne rade na sebi i ne postižu ništa što bi zaista bilo vredno divljenja. Samo troše uludo i svoje i naše vreme.

 

PUNOGLAVCI

Ovo je posebna vrsta glupaka, koji biraju da budu glupi (ne odnosi se na čistu prirodnu glupost, kojoj nema pomoći). Dakle, oni imaju sav kapacitet i predispozicije da funkcionišu normalno, a ipak biraju da egzistiraju prazne glave i puni sebe. Takvima je ego naduven van granica prostora i najviše od svega vole da pametuju.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3