Ovi znaci ih odaju: Kako da prepoznate ljubavnike i neprijatelje iz prošlog života!

Ovi znaci ih odaju: Kako da prepoznate ljubavnike i neprijatelje iz prošlog života!

20. lipnja 2017. 0 By Admin

6. Nečiji bes je stalno na vama
Družite se ili susrećete sa nekim ko kao da ne može da vas smisli, stalno prigovara, ništa što uradite nikad mu nije dobro, ponaša se konstantno kao da mu nešto dugujete i na nečemu morate biti zahvalni. Moglo bi se raditi o čoveku s kojim imate neke nerazjašnjene situacije iz prošlog života, a da ni vi ni on niste toga svesni.

 

7. Osećaj krivice
Imate li osećaj kako dajete od sebe više nego od nekoga dobijate zauzvrat? Možda ste se upoznali nekoliko stotina godina ranije. Ako ste zajedno, vi uvek imate neki osećaj krivice za koji pokušavate da se iskupite, iako znate da mu ništa niste skrivili. Možda vam podsvest govori da ste mu učinili nešto nažao u prošlom životu i sad vas to kopka. To u sadašnjem životu mogu biti supružnik, dete, kolega sa posla, roditelj, brat, sestra, a u prošlom životu su vam bili neko drugi, možda komšija, neprijatelj…

 

 

8. Osećaj straha
Da li vam se ikada dogodilo da ste se plašili nekoga, iako niste imali nikakav konkretan razlog za to? Na primer, pogledali ste nekoga u oči i odjednom osetili neobjašnjiv strah i potrebu da se od tog čoveka pomerite što dalje. Moguće je da ste naišli na nekoga iz prošlog života koga ste tada imali razloga da se bojite.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4