Kako ih ZAVESTI?- Rakove MAZITE I PAZITE uz romantičnu večeru, Device OBOŽAVAJU mirisne sveće, Škorpije VOLE IGRU zavodjenja a Strelca zavedite HOMOROM.

Kako ih ZAVESTI?- Rakove MAZITE I PAZITE uz romantičnu večeru, Device OBOŽAVAJU mirisne sveće, Škorpije VOLE IGRU zavodjenja a Strelca zavedite HOMOROM.

20. lipnja 2017. 0 By Admin

Posotji razlog zašto se zavođenje smatra svojevrsnom umetnošću, jer priznaćete to nije nimalo lako. To je više od flertovanja, morate usavršiti tehniku kako da održite kontakt očima što duže, slučajan dodir, i navesti osobu da uradi nešto što možda i nije imala nameru isprva da uradi.

 

Ukoliko vam je strana ova umetnost, doborodošla vam je svaka pomoć pa zašto ne početi od horoskopa.

 

OVAN

Osobe rođene u znaku Ovna su veoma seksualne i praktično nezasite. Nemojte oklevati sa njima, zgrabite ih i strastveno poljubite. Takođe nemojte se libiti da ih pohvalite, do najsitnijih detalja, kako su seksi, neodoljivi i privlačni. Nemojte prezati od toga da im protivurečite, verbalna rasprava ih dodatno uzbuđuje.

 

BIK

Osobe rođene u znaku Bika ne vole slučajne susrete i avanture, niti išta na brzinu, uživaju u čitavom procesu zavođenja i negovanju bliskosti. Znaju da cene lepotu i uživaju u prefinjenim stvarima, stoga nemojte se libiti da ih obasipate skupim i vrednim poklonima. Kada Bika dovedete u raspoloženje za seks, potrudite se da imate dovoljno energije, jer je sa njima svaki  susret pravi maraton i ne staju dok i jedno i drugo niste potpuno iscrpljeni.

 

BLIZANCI

Blizanci vole da su upućeni u sve i pali ih demonstracija intelekta, stoga nađite temu kojom vladate i upustite se u razmenu mišljenja, naširoko. Osobe rođene u znaku Blizanca vole avanturu i kreativnost, veoma su seksualni. Nije im stran ni telefonski sex. Što ste kreativniji, to bolje.

 

 

Stranice: 1 2 3 4