MALE TAJNE LJUBAVI! Kako voli Ovan, na što ‘pada’ Bik, kako se zaljubljuje Djevica…

MALE TAJNE LJUBAVI! Kako voli Ovan, na što ‘pada’ Bik, kako se zaljubljuje Djevica…

22. lipnja 2017. 0 By Admin

Jarac

Vi ne gubite vrijeme na veze koje ne vode nikamo. U pravilu sagledavate širu sliku i želite raditi na odnosu s nekim u koga ste sigurni da će tu biti i u vašoj budućnosti. Sv eu životu uzimate ozbiljno i nemate previše strpljenja za ljubavnike koji tako ne gledaju svijet. Volit ebiti zaljubljeni, još više u vezi, ali bježite od zaluđene strasti. Više nego ijednom drugom znaku vama je važno da vam je partenr ujedno i najbolji prijatelj.

 

Vodenjak

Vi imate nevjerojatno veliko srce. Kada ste zaljubljeni, partneru darujete svo vrijeme i pažnju. Vaša nesebičnost čini vas prekrasnom osobom i nenadmašnim ljubavnikom. Ne bježite od ekstrema – čeznete za strastvenom ljubavi u kojoj bi mnogi drugi sagorjeli. Ne trebate igrati kojekakve igrice – vi ste usredotočeni na ljubav svog života, a jednom kada ju pronađete nikad ju nećete pustiti.

 

Ribe

Dražesni ste, slatki ali i neobično otporni. Možda upravo zbog toga što vas svaka rana “reže do kosti” možete podnijeti stvari koje bi druge slomile. Plašite se da vam slome srce, ali više od svega, plašite se da se ne zaljubite. U vezi, jedna svađa vam može uništiti čitav dan, no jednako tako, jedan kompliment će vas vinuti u sedmo nebo. Vaš partner je uistinu sredan jer nitko neće toliko podređivati svoje potrebe drugome. No morat ćete pripaziti da ne izgubite sebe.

 

Autor: Webcafe.hr

 

Stranice: 1 2 3 4