RIMSKI LJUBAVNI HOROSKOP: KOJI ZNAK ĆE UPOZNATI SVOJU SRODNU DUŠU!

RIMSKI LJUBAVNI HOROSKOP: KOJI ZNAK ĆE UPOZNATI SVOJU SRODNU DUŠU!

26. lipnja 2017. 0 By Admin

3. Blizanci

Veseli ste, duhoviti i zabavni, u vašem društvu nikada nije dosadno, što može da odgovara nekoj šarmantnoj Vagi ilitajanstvenoj Vodoliji, naročito ako ste žena. Muške predstavnike znaka, iznenada i bez najave može da privuče neka

 

 

LavicailiOvan.

Prilike za ulazak u vezu vam dolaze same, nećete morati mnogo da se angažujete je će se sve dešavati samo od sebe, ali veza neće imati trajnost ukoliko se vi lično nepotrudite. Imaćete priliku da uđete u vezu, ovog puta ozbiljniju, u kojoj vi određujete pravila i vodite glavnu reč. Najveći izazov dolazi kroz čekanje i strpljenje.

 

 

4. Rak

Romantični ste i nikada vam nije dosta nežnosti, što dajete do znanja i osobi koja vam se dopada. Jedna Škorpija ili senzualna Riba, umeće da privuku vašu pažnju, naročito ako ste pripadnica nežnijeg pola.

 

 

Muški Rakovi trebalo bi da obrate pažnju na Bika i Devicu kojeg već poznaju. Bez obzira na to da li ste sami ili imate partnera, u vaš život mogu ući bivši partneri i samim tim gauzburkati. Ukoliko ste sami a bivši se pojave budite spremni da rešite sve ono što ste godinama krili i opraštali i postavite neka nova, vašapravila.

 

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5 6