RIMSKI LJUBAVNI HOROSKOP: KOJI ZNAK ĆE UPOZNATI SVOJU SRODNU DUŠU!

RIMSKI LJUBAVNI HOROSKOP: KOJI ZNAK ĆE UPOZNATI SVOJU SRODNU DUŠU!

26. lipnja 2017. 0 By Admin

9. Strelac

Spontani ste i prirodni, veseli i opušteni, pravi magnet za nekog velikodušnog Lavaili “otkačenu” Vodoliju koji retko kada mogu da odole vašem neodoljivom šarmu. Muškim predstavnicima vašeg znaka može da se dopadne neki strastveni Ovan ilitaktična

 

 

Vaga.

Ukoliko ste sami male su šanse da uđete u vezu, ali ukoliko se to ipak dogodi biće osetnarazlika u godinama, načinu života, kulturi između vas i partnera. Takva veza će zahtevati mnogo prilagođavanja, žrtvovanja, prekidanja i ponovnog pokretanja veze što sve dodatno otežava svakodnevicu.

 

 

Ovakva pozanstva ostavljaju trag u čoveku i dolaze kao lekcija. Retki su slučajevi, ali ipak mogući, da ova postavka donese stabilnog, pravog i partnera za ceo život a da vas on pritom ne ograničava, ne ucenjuje i ne sputava.

 

 

10. Jarac

Možete ućiu paralelnu ili tajnu vezu sa Devicom ili Škorpijom. Ako ste dama, nećete ostati imuni na udvaranje jedne mističneRibe ili ležernog Bika. Kod vas se emocije i veze ne smenjuju tako često a osoba koja bude aktivna može se i zadržati u vašem životu. Kontrolišite ljubomoru i posesivnost jer može doći do prekida odnosa uslednepoverenja.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5 6