Šta donosi SUNCE u znaku RAKA: Ovo je vreme kada ćete proslavljati radost, zabavu i svetlost koje leto donosi..

Šta donosi SUNCE u znaku RAKA: Ovo je vreme kada ćete proslavljati radost, zabavu i svetlost koje leto donosi..

26. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Ukoliko ste se rodili sa Suncem u znaku Raka

Sunce po astrologiji utiče na način na koji se izražavamo i iskazujemo svoje ličnosti. U ovom periodu, osetićete potrebu da se povežete sa drugima na emocionalnom nivou. Vaša nežnost nije očigledna na prvi pogled, pošto vaš tvrd oklop štiti vaš nežan unutrašnji svet.

Vaš znak je blisko povezan sa majčinskom ulogom zaštitnika. Porodica i tradicija su usađeni duboko u vašoj duši i neverovatno su vam važni. Često ćete radije provoditi tihe noći uz svoje voljene nego izlaziti u grad.

Kao Vodeni znak, imate izuzetno dobru intuiciju. Skoro je nemoguće da vam nešto promakne, pošto imate odličan osećaj za čitanje ljudi i situacija. Često donosite odluke zasnovane na vašem instinktu ili osećaju, zbog čega do sada nikada niste zažalili.

 

Ljubav

Emocije vam nisu strane i očekujete emotivnu sigurnost u svojim vezama. Ovo ne znači da ćete tako lako pokloniti svoje srce. Štaviše, to ćete moći da uradite tek kada neko zasluži vaše poverenje i kada dozvolite sebi da se zaljubite u njega. Vaš partner će ubrzo shvatiti da je vredelo čekati- vi ste strastven ljubavnik koji daje sve što ima u svojoj ljubavnoj vezi.

 

Karijera

Kao Raku, potrebna vam je finansijska sigurnost, koja će ujedno i podsticati vaše ambicije. Niste jedna od onih osoba koja žudi za popularnošću, ali svejedno uspevate da se istaknete sa svojom istrajnošću i sposobnošću da se sa lakoćom nosite sa odgovornostima. Vaše oštro oko i sposobnosti opažanja vam dozvoljavaju da vidite sitne detalje koji promiču drugima. Ukoliko možete da izbegnete da se zapetljate u emocije, lako ćete se popeti uz stepenice uspeha.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3