Karma nije uvek kučka: Pročitajte šta vam je sudbina dodelila.

Karma nije uvek kučka: Pročitajte šta vam je sudbina dodelila.

28. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Lav (23. jul – 23. avgust)

Iz svoje prethodne inkarnacije Lavovi u sadašnji život donose razvijenu svest o realnosti. Oni su u prethodnom životu postigli optimalno stanje između duhovnih i materijalnih težnji i znaju kako mogu ugoditi sebi i svojoj okolini. Zato s pravom u svim područjima svog života očekuju da se poštuje njihov autoritet. Ukoliko, međutim, usprkos svojim kvalitetima preteraju u egoizmu i egocentričnosti, poremetiće razvoj svoje ličnosti. Njihov karmički zadatak sastoji se od toga da stalno slušaju šta drugi imaju da im kažu, te otvorena i neopterećena duha uče od njih i pomažu im.

 

Budući da poseduju urođenu sposobnost za razlikovanje dobrog od lošeg, budu li verovali svojim instinktima neće doći u opasnost da “progutaju” bilo šta lažno. Iskrenost, otvorenost i jednostavnost otvoriće im svaka vrata. Ne smeu omalovažavati slabije od sebe i procenjivati životne vrednosti isključivo prema sopstvenim merilima. Moraju shvatiti život u svoj njegovoj raznolikosti i takvog ga prihvatiti.

 

Devica (24. avgust – 22. septembar)

Ljudima rođenima u ovom razdoblju karmički je dodeljena samodisciplina, kojom stiču sposobnost ispravnog odnošenja prema materijalnim vrednostima, radu i učenju. Oni smatraju svojom dužnošću da svoja osećanja, u ime viših ciljeva, drže na uzdi. Takvim postupcima, koji su mnogim ljudima nerazumljivi, nesvesno se izoluju od onih ljudi koji teže toplijim međuljudskim odnosima i koji njihovu nesigurnost i strah od zbližavanja pogrešno tumače kao nadmenu hladnoću i nedostupnost.

Zato je zadatak ovog znaka da nauči da se brine o drugima i da izražava naklonost i ljubav, kako rečima tako i delima. Oni se moraju kloniti kritikovanja i ne posustajati u pokušajima da shvate tuđe motive.

 

Iako su jednako sposobni davati koliko i primati, u svemu što rade previše se bave razmišljanjima o sebi i svom položaju uopšteno, pa bi trebalo da se više potrude oko prepoznavanja sopstvenih osećanja i više se oslanjaju na njih, te tako, izbegavajući beskrajne samoanalize koje večito rađaju nove sumnje da grade poverenje u sebe i svoje odluke.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6