Ova dva Zodijaka ako se ZAVOLE njihova LJUBAV POBEDJUJE svaku prepreku!

Ova dva Zodijaka ako se ZAVOLE njihova LJUBAV POBEDJUJE svaku prepreku!

28. lipnja 2017. 0 By Admin

Privlačnost gotovo eksplodira čim kralj svog svemira – Lav, upozna jedinstvenog Vodenjaka koja se ne klanja nijednom autoritetu…Astrologija potvrđuje da se suprotnosti privlače, a te veze karakterizira jaka “kemija”, kao i sukob znakova. Otkrijte kako suprotni znakovi često “proizvode” izazovne odnose.

Ovan i Vaga

Već pri prvom susretu ovo dvoje mogu osjetiti jaku iskru. Kemiju će pojačavati sirova energija i privlačnost Ovna, kao i suptilan šarm i profinjenost Vage.Odnos će predstavljati izazov kojem je teško odoljeti, ali problemi se javljaju jer “pristojno ponašanje” i “život po pravilima” živciraju Ovna, dok će Vaga očajavati kako bi ga “civilizirala”. Kako bi veza uspjela, potrebni su zajednički projekti ili aktivnosti, jer će ih u njima njihove osobnosti koje se dopunjuju podsjetiti da bi mogli funkcionirati.

Bik i Škorpion

Ovo je vrlo vruća kombinacija od samog početka. Čim se senzualni i opušteni Bik otvori pred Škorpionom i uvidi njegovu strast za životom, dolazi do velike želje. Spoje li se u ljubavnoj vezi, ne mogu se jedno drugog zasititi, ali sukobi postaju neizbježni. Biku će dosaditi pratiti tempo Škorpiona, dok Škorpion smatra da je Bik previše opušten i pasivan.Stvari se mogu popraviti ako svoju strast iznesu iz doma i usmjere je u zajednička druženja s prijateljima.

 

Blizanac i Strijelac

Njihova privlačnost nije samo fizička, već se privlače i na mentalnom nivou. Znatiželjan Blizanac i filozofski nastrojeni Strijelac lako se fasciniraju, te su u stanju provoditi sate u međusobnim razgovorima i duhovitom provociranju. Ipak, problemi nastaju čim Blizancima počne ići na živce stav Strijelca da sve “najbolje zna”, dok će Strijelcu smetati što Blizanac površno čavrlja i voli tračati. Ponovno ih spajaju međusobne pustolovine – izleti u prirodu, putovanja.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2