Veliki horoskop za vladavinu Raka: šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja (do 22. jula)

Veliki horoskop za vladavinu Raka: šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja (do 22. jula)

28. lipnja 2017. 0 By Admin

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao

Napeti aspekti iz vašeg četvrtog polja, odnosno konjunkcija Sunca sa Marsom koja će se desiti tokom ovog perioda, naglašavaju neharmonične odnose sa autoritetima i duboku potrebu za promenom na poslovnom planu. Ova dešavanja biće aktuelna tokom faze mladog Meseca u znaku Raka, 24. juna, kada započinje ciklus koji donosi ubrzane promene po pitanju karijere.

 

 

Bez obzira na uspone i padove, neophodno je da se tokom prve polovine jula potpuno usredsredite na rešavanje poslovnih problema da biste kraj perioda dočekali zadovoljni. Od 6. jula, zahvaljujući tranzitu Merkura kroz trigonski znak Lava i boljoj komunikaciji sa saradnicima i poslovnim partnerima, imaćete bolji uvid u aktuelna dešavanja na poslu. Ulaskom Venere u znak Blizanaca, 5. jula, aspekti dobijaju na snazi, pa slobodno možete da se upustite u nove projekte. Posle 6. jula, planeta Jupiter vam daje snagu da se izborite sa svim problemima.

 

Ljubav

Iako Venera u drugom polju više asocira na novac, ona je ipak vladar vašeg sedmog polja, a budući da je u sekstilu sa Marsom, očekujte tenzije na ljubavnom planu. Novi izazovi u vidu osoba zainteresovanih za vas i obrnuto probudiće u vama uspavane emocije i potisnuta maštanja. Ako ste u već u dugoj vezi, to bi moglo da naruši vaše skladne odnose, a mogući su i problemi u kući i porodici.

 

 

Ukoliko želite da izbegnete sukobe i razmirice, obuzdajte emocije i potrudite se da smirite situaciju, naročito posle 5. jula, kada Venera uđe u Blizance i krene u trigon sa Jupiterom. Ako ste mladi i slobodni, od gore navedenog datuma očekujte novu romansu. Učinite sve što je potrebno da uveličate zajedničko zadovoljstvo i sreću. Zauzetima slede izazovi koji bi mogli da poljuljaju vezu i ugroze postojeće planove.

 

 

Zdravlje

Pazite da ne istegnete ligament na zglobu ruke ili noge. Tokom celog perioda, moguće su glavobolje, virusne infekcije, nagle upale i povrede. Ojačajte imunitet i budite oprezni u saobraćaju.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12