Kako koji TIP ŽENE prolazi kod muškaraca? U kojoj ste vi grupi?

Kako koji TIP ŽENE prolazi kod muškaraca? U kojoj ste vi grupi?

29. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Ortakinja

Ona je najbolja prijateljica, uvek tu da sasluša i sve razume. Čita iste knjige, voli iste filmove, i uvek teši svog prijatelja nakon raskida. “Bili smo najbolji prijatelji godinama, a onda je ona rešila da mi kaže da je zaljubljena u mene. Od tada smo zajedno. Oduvek smo bili mi protiv sveta, i to se nije promenilo, ali sada imam svu njenu ljubav, toplinu i razumevanje. Nijedna devojka me nije bolje poznavala.” Zoran (26)

Devojka za žurke

Njen život se svodi na pripremanje za narednu žurku. Obožava izlaske, zna sve klubove, uvek je spremna i puna energije. “Ako smuvaš devojku na žurci, ona je uglavnom samo za to – za žurke. I kad nemaš koga, vodi nju u izlazak, garantuje dobar provod. Ali nije za vezu. Ko želi da mu se veza svodi na žurke?” Predrag (29)

Teška za održavanje

Najnovija odeća, najbolja šminka, najskuplji tretmani, zahteva potpunu pažnju, ljubav i razumevanje kakvo je dostupno samo bogovima. “Ma, sve je super do prve svađe. A onda bude -Ti mene ne voliš- i u stanju je da se duri dok ne padnem na kolena u suzama. Ako nije u svakom trenutku potpuno zadovoljna vezom, ja sam za sve kriv, i preti da će me šutnuti. Ali, kad je sve u redu, veza sa njom je kao boravak u raju…” Marjan (34)

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3