NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. JULA:  Ovan sreće ljubav na putu, Škorpija se provodi, Vodolija revnosno radi a Ribu čeka zanimljivo putovanje!

NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. JULA: Ovan sreće ljubav na putu, Škorpija se provodi, Vodolija revnosno radi a Ribu čeka zanimljivo putovanje!

29. lipnja 2017. 0 By Admin 1

LAV

LJUBAV: Verovatno ćete se osećati tupo i nezainteresovano za neka značajnija ljubavna preduzimanja. To je rezultat zasićenja svakodnevnicom i potrebe za akcijom koje nema. Oni koji su u dužim vezama neka održavaju solidan status quo.

 

KARIJERA: Pred vama su nešto zahtevniji poslovni dani u kojim će se odgovornosti povećati, a s njima idu i kontrole poslovanja. Zato budite spremni na sve, setite se svega onog što dosad postigli i s punim pravom se predstavite.

ZDRAVLJE&SAVET: Osigurajte sebi više odmora.

 

DEVICA

LJUBAV: U u vašim emotivnim odnosima vladaće ležernost i opuštenost. Mnogi parovi uživaće bez pritiska da se nekuda mora izaći ili nešto nekom dokazati. Biće i onih koji će biti skloniji povlačenju i skrivanju emocija. Ne analizirajte previše.

 

KARIJERA: Setite se samo koliko ste postigli u prošlosti, a najviše zato da motivišete sami sebe za budućnost. Kad vam nude nešto veliko, a vi posumnjate da to nije moguće ili da vi to ne možete, sami sebi pravite zatvoren put.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Razgibajte se u prirodi.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6