Što STARIJI – to BOLJI! Ovaj znak posle 40-e postaje toliko SNAŽAN I PRIVLAČAN da za njega NE POSTOJI nemoguće, a ljubavnih PONUDA ima sve VIŠE!

Što STARIJI – to BOLJI! Ovaj znak posle 40-e postaje toliko SNAŽAN I PRIVLAČAN da za njega NE POSTOJI nemoguće, a ljubavnih PONUDA ima sve VIŠE!

1. srpnja 2017. 0 By Admin

Na čemu bi još Jarac trebao raditi?

Na opuštanju, otpuštanju briga i perfekcionizma.

 

Na što bi trebao Jarac biti ponosan?

Na svoju ranjivost, svoj humor, intenzitet – koji može biti koristan u mnogim područjima života i na svoju čast.

 

Tko voli Jarca?

Ovan, Rak, također kardinalni znaci. Bik i Djevica su kompatibilni s Jarcem, jer oni mogu učiti jedni druge o svojim potrebama i dogovarati se o stvarima koje su od velike važnosti za obje strane.

Blizanci, Lav, Škorpion, Vaga, Ribe i Strijelac ostavljaju previše prostora i tada se Jarac ne osjeća uistinu ugodno. Osim toga, Jarac ne želi da mu se govori što bi trebao učiniti, a svi ti znakovi imaju puno toga za reći, dok Jarac voli slijediti svoje vlastite prosudbe.

http://www.pametna-zena.com/2017/02/20/pronadite-svoju-visinu-i-saznajte-vise-o-sebi-2/

 

Jarcu se preporučuju aktivnosti poput meditacije (kako bi se odvojio od svojih misli), yoge, provođenje vremena sa životinjama u prirodi – gdje je fokus na jednostavnoj ljepoti, povjerenju i nevinosti tih stvorenja.

Jarac se mora sjetiti disati. Ostvarenje je vrijedno, ali isto tako i jednostavno bivanje.

Svaki put kad mislim da sam shvatio Jarca, on me iznenadi s novim hirom njegove osobnosti i to sa migom i djetinjim veseljem koje mi izmami osmijeh.

Poštujem Jarce, tu veliku, uistinu zanimljivu enigmu.

Kada je riječ o odnosima, u vezi najbolje funkcionira s osobom (bez obzira na znak) koja će mu olakšati njegov teret. Njegovo srce ćete potpuno osvojiti ukoliko mu pomažete i dopuštate da cijelo vrijeme on kontrolira situaciju.  To nije jednostavan podvig – ali kada vas Jarac prihvati, to je za cijeli život.

Jarci su stare duše super zvijezde, unatoč unutrašnjem radu koji možda zbunjuje mnoge druge znakove.

atma.hr

Stranice: 1 2 3 4