Ako čini ove stvari ti si SRETNICA: TI imaš muškarca koji te nikad neće prestati voljeti

Ako čini ove stvari ti si SRETNICA: TI imaš muškarca koji te nikad neće prestati voljeti

2. srpnja 2017. 0 By Admin

4. PAMETAN JE I MUDAR

Prava mjera inteligencije muškarca je što radi s mudrosti koju ima. Vidi stvari objektivno, može ti dati konstruktivan savjet, neovisno o situaciji u kojoj se nalaziš. Stavi se u tvoju kožu i pokuša razumjeti kroz što prolaziš. Ne odmahne rukom na tvoje probleme niti ima odgovore pune klišeja. Znaš da će prenijeti svoju mudrost na vašu djecu.

 

 

5. ŽELI DA SE OSJEĆAŠ DOBRO U SVOJOJ KOŽI

Misli da si predivna. Zašto bi inače bio s tobom? Ali nije dovoljno da on to misli; on se pobrine da ti to znaš. Ne koristi samo riječi da te uvjeri. Osjeti kad imaš „dan loše frizure“ i udijeli ti kompliment. Uvijek nađe načine da se osjećaš lijepom iznutra i izvana, bez obzira na to kako se u tom trenutku osjećaš.  Učinit će sve u njegovoj moći da se svakodnevno vidiš onako kako te on vidi.

 

 

6. TVOJI PROBLEMI SU I NJEGOVI

Ako te nešto muči, muči i njega. Preuzet će tvoje probleme na sebe i pokušati ih riješiti ili pronaći način da što bezbolnije prođeš kroz njih. Zbog tvojih problema nekad ne može spavati, ali to ga ne smeta. Smeta ga kad imaš problem, a on ti ne može pomoći. Kad se takva situacija ne može izbjeći, da sve od sebe da bude uz tebe. Bez obzira na sve.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3