Samo ovaj znak će doživeti SUDBINSKU LJUBAV u drugoj polovini leta. Mnogi će poneti burme na rukama…

Samo ovaj znak će doživeti SUDBINSKU LJUBAV u drugoj polovini leta. Mnogi će poneti burme na rukama…

2. srpnja 2017. 0 By Admin

Od 27.8 do 21.9 Venera će Ovnove pomaziti svojim pozitivnim uticajima, pa će naći sreću i zadovoljstvo kakvo su očekivali.

 

Nakon nezaboravnog ljubavnog proleća, leto će doneti poneko iskušenje koje ćete uglavnom nazivati dosadom. Ipak, to vreme je idealno za utvrđivanje gradiva, a pogotovo onog ljubavnog. Kako će Mars sve do 21.7. biti u Raku, vaša najtipičnija mana – nestrpljenje, mogla bi doći do izražaja.

 

 

Setite se samo da u mnogim životnim temama treba trčati maraton i da kratke pruge ne donose dugoročnije rezultate. Pokušajte da postavite ciljeve realno i idite korak po korak. Tim više jer je drugi deo leta daleko više obećavajući. Izdržite i ovaj put premostite svoja očekivanja strpljenjem jer će vam ono ovogputa doneti uspeh i zadovoljstvo.

 

Poslednji dani jula i ceo avgust otvoriće vam mnoga vrata i u svemu, baš u svemu, proći ćete daleko bolje i lakše nego da pre toga lupate glavom o zid. Drugi deo ljeta je vaš, imajte to na umu. Od 27.8. do 21.9. Venera će vas pomaziti svojim pozitivnim uticajima, pa ćete naći sreću i zadovoljstvo kakvo ste očekivali.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2