IZ MUŠKE PERSPEKTIVE: 10 karakteristika SAVRŠENE cure..

IZ MUŠKE PERSPEKTIVE: 10 karakteristika SAVRŠENE cure..

3. srpnja 2017. 0 By Admin 1

3. Slaže se s vašim prijateljima i obitelji

Prava će se cura dobro potruditi ostaviti dobar dojam na ljude koji su vam najbliži. Ona će se itekako potruditi shvatiti čudan smisao za humor vašeg brata i uvijek će učiniti sve što može kako bi pomogla vašim roditeljima u pripremi jela za blagdane. Ona zna koliko su vam ti ljudi važni i nikad, baš nikad vas neće tjerati da birate između njih i nje.

 

2. Ona vas voli

Ako se pronašli ženu koja vas voli baš takvog kakav jeste ili kakvim se predstavljate, ne puštajte ju. Posebno ako dobro poznaje sve vaše loše navike i mane, ali vas voli unatoč tome. Obratite pažnju na to kako vas gleda i kako se odnosi prema vama svaki dan. Ako joj baš svaki dan uspijete izmamiti osmijeh na lice, nema nikakve sumnje da je luda za vama.

 

1. Zbog nje želite biti bolja osoba

Svaki muškarac koji ima savršenu djevojku ili ženu reći će vam da ga baš ona tjera da bude bolja osoba. Ona ništa ne mora reći ili učiniti – to je jednostavno tako. Ako se zbog nje odjednom osjećate loše zato što ste se prema svojoj sestri nekad odnosili stvarno ružno ili zbog nje želite pronaći posao i svoj kaotičan život dovesti u red, razmislite o tome što vas (ili tko) na to potiče. Možda je to ljubav.

 

magic-whisperer.info

 

Stranice: 1 2 3