NEDELJNE ASTRO PROGNOZE OD 3. DO 10. JULA 2017: Prelomni dan u kojem posebno morate biti pažljivi i oprezni je četvrtak

NEDELJNE ASTRO PROGNOZE OD 3. DO 10. JULA 2017: Prelomni dan u kojem posebno morate biti pažljivi i oprezni je četvrtak

3. srpnja 2017. 0 By Admin

Sve može biti iznenada, neočekivano i pomalo frustrirajuće. Venerin ulazak u znak Blizanaca prati Merkur, koji će toga dana imati egzaktan kvadrat sa Uranom, pa će svakako ljubavi koje dolaze sa ovom Venerom biti vrlo neobične, dinamične, ekscentrične, a možda i stresne. Neki će se rešiti da iznenada promene svoj status i izaberu samostalan i nezavistan život.

 

 

Narednih mesec dana ljubavi će dolaziti i prolaziti, nove će se rađati, a stare umirati. Napuštaćete sve što vas vezuje i obavezuje, a tražićete samo slodobne ljubavi, pozitivne ljude i neobavezne priče (Venera u Blizancima).

 

U četvrtak Merkur ulazi u znak Lava, kada i Sunce ima dva aspekta, pa će od svih dana ovo na neki način biti preloman. Merkur naglašava moć govora, teatralnost i vladarstvo, Sunce ga podržava svojom kreativnošću, dubokim duhovnim mislima i mudrošću (Sunce trigon Neptun), ali ponekad se te moći mogu sukobiti sa određenim propisanim, moralnim ili zakonskim normama (Sunce kvadrat Jupiter), što može izazvati dualnost i podvojenost.

 

 

Javiće se razni duhovnjaci, proroci i vidovnjaci. Jedan deo vas će se potpuno pronaći u tome, bićete ispunjeni i duhovno podržani, ali drugi deo, zapravo drugi delovi vas, predstavljeni kao vaše okruženje, mogu naići na otpor i osudu. Možete se naći pred nekim izuzetno dobrim govornikom, tetralnim i moćnim, ali kada se zavese spuste i predstava bude završena, javiće se sukob između vašeg budućeg Ja i vaših predaka.
nastavak na sledecoj starnici…

Stranice: 1 2 3