Otrovne kombinacije: Za Raka je Strelac poguban, a Blizanci OVAJ znak pretvaraju u opsesivnog ludaka…

Otrovne kombinacije: Za Raka je Strelac poguban, a Blizanci OVAJ znak pretvaraju u opsesivnog ludaka…

4. srpnja 2017. 0 By Admin

Vaga (23.09.- 22.10.)

Izbegavajte: Device (23. avgust – 22. septembar)

Knjiški moljac i obrazovana Devica izgleda kao savršen izbor na prvi pogled. Imate sličan ukus i oboje uživate u finim stvarima u životu. Međutim, Devica koja je orijentisana na rezlutat se uvek trudi da unapredi sebe, dok vi gledate svet iz drugih, roze naočara. Osećate se pritisnuto njihovim zahtevima za sigurnošću i više akcije i njihovim neprekidnim savetima kao da unapredite sebe. Vi ste neko ko voli da poklanja i ko ne štedi na ljude koje voli, dok je Devica najizdašnija prema samoj sebi. Kada počnu da vas kritikuju, hemija između vas nestaje.

 

 

Škorpija (23.10. – 21.11.)

Izbegavajte: Blizance (21.05 – 20.06.)

Iako ste bespomoćno privučeni živahnošću Blizanca, nemogućnost da ih smirite i da naterate da vam se posvete iz vas će izvući ono najgore. Njihovi promenjlivi načini komunikacije nateraće vas da opsesivno proveravate telefon, a flert bez kajanja će se pretovoriti u buncanje ljubomornog ludaka.

 

 

Strelac (22.11 – 21 .12)

Izbegavajte: Rakove (21.06 – 22.07.)

Kulturan i gurman, Rak je sjajna osoba za druženje, ali bolje ih držite u „friend“ zoni. U vezi, ovaj hladan ciničan znak može postati nametljiv. Vaš alarm intimnosti će se oglasiti kad se već posle trećeg sastanka Rak ušuška u vaš stan, a izlivi emotcija ostaviće Vas blago uplašenim. Jednostavno, nije za vas.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4