DNEVNI LjUBAVNI HOROSKOP za 6. jul: Ovan obnavlja staru ljubav, Bik  će uživati u novom poznanstvu, Vaga stavlja tačku na prošlost, Strelčevi došlo je vaših 5 minuta..

DNEVNI LjUBAVNI HOROSKOP za 6. jul: Ovan obnavlja staru ljubav, Bik će uživati u novom poznanstvu, Vaga stavlja tačku na prošlost, Strelčevi došlo je vaših 5 minuta..

5. srpnja 2017. 0 By Admin 1

Strelac

Imate utisak da vam motivni život stagnira – ovo važi za slobodne pripadnike ovog horoskopskog znaka. Ukoliko vas neko i interesuje, to je najverovatnije mlađa osoba iz komšiluka ili sa posla. Proverite da li je njeno srce slobodno i ako je odgovor potvrdan, krenite u akciju! Ako ste u vezi, danas uživajte u ljubavi – pažnje vam ne nedostaje.

 

Sada je vaših pet minuta.

 

Jarac

Slobodne pripadnike ovog znaka danas očekuju neka zanimljiva poznanstva. Nastojte da budete okruženi prijateljima i u što većem društvu. Verovatno ćete se dvoumiti oko dve ili više osoba, a nije isključeno da je jedna vaših godina, a druga starija. Ako ste u vezi, možete da očekujete manje probleme u komunkaciji sa partnerom.

 

Njihov izvor je u vašoj želji za češćim izlascima.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6