NEDELJNI HOROSKOP OD 14. DO 20. AVGUSTA 2017: Devica u tajnoj vezi, Jarcu se otvaraju vrata ljubavi, a za TRI ZNAKA izuzetno srećna sedmica…

NEDELJNI HOROSKOP OD 14. DO 20. AVGUSTA 2017: Devica u tajnoj vezi, Jarcu se otvaraju vrata ljubavi, a za TRI ZNAKA izuzetno srećna sedmica…

11. kolovoza 2017. 0 By Admin

VAGA

LJUBAV: Kako nedelja bude odmicala, vi ćete primetiti da su vaši emotivni odnosi počeli da se poboljšavaju. To će vas ohrabriti da budete otvoreniji i da smelije pristupate osobama suprotnog pola. Oni koji već jesu u vezi biće još bliži jedno drugome.

 

 

KARIJERA: Nakon postavljanja dobrih finansijskih temelja, nastavićete da gradite dalje. Mnogi će ovih dana preispitivati svoju listu poslovnih prioriteta i planova. Menjaće ono što im je na prvom mestu. Biće otvoreniji za određene rizike.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Istražite koji vam sport odgovara.

 

 

ŠKORPIJA

LJUBAV: Gde god da izađete, osećaćete se prijatno. Društvo će biti baš po vašoj meri. Oni koji su još možda sami neka prihvate svaki poziv, pa makar u početku i ne izgledao obećavajući. Ubrzo će shvatiti da im ljubav otvara vrata. Sve je moguće.

KARIJERA: Vaše finansije napokon će se koliko toliko stabilizovati. Istovremeno će se otvoriti nova mreža poslovnih saradnji, a neke od njih zaista će vam se svideti. Povežite se s mogućim kolegama i sarađujte sa svakim ko pokaže interesovanje.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Opustite se uz sadržaje koje volite.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5