KAKO HOROSKOPSKI ZNACI PREŽIVLJAVAJU LJUBAVNE RASTANKE: Ovan bolno preživljava rastanak, ponosni Lav pati dramatično

KAKO HOROSKOPSKI ZNACI PREŽIVLJAVAJU LJUBAVNE RASTANKE: Ovan bolno preživljava rastanak, ponosni Lav pati dramatično

13. kolovoza 2017. 0 By Admin

Nikad nisam razumjela one koji varaju. Rade li to zbog toga jer im u vezi nešto nedostaje ili čisto da potpale vatru? Mislim, ako si sretan u vezi zašto onda tražiti nekog drugog? Po meni to rade samo kukavice, oni hrabri stavljaju karte na stol i učine pravu stvar. Prekid možda boli, ali ne toliko koliko prevare, laži i šutnja…

Svaki od znakova Zodijaka na različite načine doživljava emotivne krahove, nekima je potrebno vreme da prebole i zaborave onog koji ih je povredio i otvoreno će pokazivati svoju patnju, dok će neki na sve načine pokušavati da ponovo pridobiju osobu koja ih je ostavila.

 

Ovan

Bolno preživljava rastanke, mada se trudi da ostavi utisak neodoljivog srcolomca, ali kad Ovna spopadnu ljubavne muke, nije mu lako u sopstvenoj koži. Iako je vatreni znak, oseća se kao poliven hladnom vodom, ako dođe do rastanka sa partnerom. Pošto veruje da je “u ljubavi i ratu – sve dozvoljeno”, pokušava da pridobije osobu do koje mu je stalo na sve načine i svim sredstvima. Ako mu ne pođe za rukom, okreće se čašici ili prijateljima, rođacima, kolegama.

 

Bik

Mada deluje opušteno, kao da nema nikakvih problema, pa ni ljubavnih, teško podnosi rastanak sa voljenom osobom, makar i kada neko od njih dvoje mora da otputuje. Ukoliko je rastanak zauvek, emotivni Bik će se zavući u kuću i patiti u tišini, eventualno razgovarati sa najboljim prijateljem koji će ga teško pokrenuti da izađe negde sa društvom. Ako izađe, ostaje do “fajronta”, pokušavajući da utehu nađe u stihovima pesama koje ga podsećaju na partnera.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6