Nedeljni horoskop za period od 13. do 20. avgusta: Device bi mogle naći ljubav, Ribe u velikim problemima, a Lava očekuju velike avanture..

Nedeljni horoskop za period od 13. do 20. avgusta: Device bi mogle naći ljubav, Ribe u velikim problemima, a Lava očekuju velike avanture..

13. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate.

 

OVAN (21. 3 – 20. 4)

 

Posao – Ne nervirajte se zbog teškoća na koje nailazite, jer nedelja počinje Mesecom u vašem znaku, tako da možete da izađete na kraj sa izazovima. Mars je u Lavu zajedno sa Suncem i pravi dobre aspekte sa Jupiterom i Saturnom, tako da će se i dugoročni planovi dobro odvijati.

Ljubav – Mogući su nesporazumi sa partnerom i to na svakom polju. Aspekti najavljuju i nove osobe u vašem životu, ali one vam sada mogu uneti samo haos. Pokušajte da u ovom periodu ne donosite važne odluke jer se stvari mogu odvijati mimo vaših očekivanja i planova.

Zdravlje – Retrogradni Merkur u polju bolesti ukazuje na to da će se aktivirati hronične tegobe.

 

 

BIK (21. 4 – 21. 5)

 

Posao – Vaš vladar Venera je u Raku i relativno je loše postavljena zbog kadencije polja i kvadrata sa Jupiterom. Zato smanjite očekivanja i pokušajte da se “prizemljite”. Imate velike planove, pa se može desiti da platite cenu vaše nerealnosti. Dogovori u vezi imovine najverovatnije neće biti realizovani.

 

Ljubav – Osim Venere i planeta Mars, koji predstavlja partnera, je nezgodno postavljen u odnosu na Sunce. I vi i vaša druga polovina pokušavate uporno da nametnete svoj tempo i mišljenje drugoj strani. Računajte na nesporazume i sukobe.

 

Zdravlje – Mogući su problemi sa srcem kao reakcija na stres.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6