Da zavedes svakog kog’  pozelis, da ti se onaj kog’  volis BACI PRED NOGE… Budi ovakva i  NATERAJ  ga da ODLEPI od zelje za tobom!

Da zavedes svakog kog’ pozelis, da ti se onaj kog’ volis BACI PRED NOGE… Budi ovakva i NATERAJ ga da ODLEPI od zelje za tobom!

20. kolovoza 2017. 0 By Admin
  • kosa nikada ne treba da otkriva celo lice i uvek mora da bude baršunasta, zdrava i čista
  • nauči da nosiš crveni karmin nonšalantno; biraj onaj koji ne ostavlja tragove
  • ne popravljaj šminku i frizuru na javnim mestima
  • izbegavaj šljokice
  • bez ajlajnera i veštačkih trepavica ne idi ni do prodavnice

 

Drugi korak: LIČNOST

Prava zavodnica je misteriozna. Budi takva da niko sa sigurnošću ne može znati o čemu razmišljaš i kako se osećaš. Fatalne žene su pravi majstori u maskiranju svojih osećanja i predstavljanju drugima onako kako one žele. Idealno za partiju pokera i lomljenje muških srca.

 

 

Inteligencija je ovde ključna. Dobro obrazovanje je nešto što uvek “izdvaja iz stada”, a blistav um je podjednako seksi kao i zavodljivo telo. Zato se nikada ne plaši da uputiš muškarcima mentalni izazov i pokažeš da nisi neko sa kim se treba zajebavati.

 Zato budi pažljiva kada oblačiš odeću koja otkriva previše i uvek poštuj zlatno pravilo: ako pokazuješ dekolte, pokrij noge. Kad otkrivaš noge, gornji deo treba da bude smerniji. Oblači se tako da uvek nešto ostaviš mašti posmatrača.

Voli sebe. Uvek stavljaj sebe na prvo mesto. Ne gubi glavu zbog muškaraca, ne podilazi im i ne radi nešto što ne želiš iz straha da ne izgube interesovanje. U svakom trenutku moraš imati svest o tome koliko vrediš. Sledi put svoje sreće, igraj po svojim pravilima i ne prilagođavaj se ničijem rasporedu.

 

 

Budi nezavisna, jaka i zanimljiva. Biti fatalna žena je mnogo više od lepog lica i kvalitetne odeće. Ukoliko ne umeš da se brineš sama o sebi sve to pada u vodu. Moraš biti i ekonomski i mentalno slobodna i nezavisna kako bi sa ljudima mogla da gradiš kvalitetne odnose. Pravim fatalnim ženama drugi nisu neophodni da bi bile srećne. One su uvek pune ideja kojima fasciniraju svoje sagovornike i sa njima razgovor nikad nije dosadan, pošto žive uzbudljivim načinom života i dolaze do mnogih interesantnih tema i informacija.

 

 

Smisao za humor je nešto što imaš ili nemaš. Ne može se steći i naučiti, ali se vremenom može ispolirati. Za početak evo jednostavnog pravila: kada neko kaže nešto što je smešno, ne kliberi se ko luda Jana. Nasmej se, ali umesto da samo prokomentarišeš “Jao što je to smešno”, daj neki podjednako smešan komentar na taj štos.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3