Da zavedes svakog kog’  pozelis, da ti se onaj kog’  volis BACI PRED NOGE… Budi ovakva i  NATERAJ  ga da ODLEPI od zelje za tobom!

Da zavedes svakog kog’ pozelis, da ti se onaj kog’ volis BACI PRED NOGE… Budi ovakva i NATERAJ ga da ODLEPI od zelje za tobom!

20. kolovoza 2017. 0 By Admin

Treći korak: STAV

Pričaj zavodljivim tonom. Glas treba da ti bude odmeren, a reči jasne. Boja je veoma bitna. Izbegavaj poštapalice i zamuckivanja i ne ponavljaj se. Inspiraciju potraži u filmovima.

Izlazi na manje poznata mesta. Fatalna dama nikad nije lako dostupna. Ako stalno visiš u istom klubu i ljudi uvek znaju gde mogu da te nađu, gubiš na misterioznosti, a ona je jedan od najvažnijih začina. Umesto toga radije istražuj i pojavljuj se uvek na drugačijim mestima. Neka se pitaju gde si, šta radiš i kuda nestaješ.

 

 

Nauči da pariraš momcima. Fatalna žena je sposobna žena. S vremena na vreme ih iznenadi svojim veštinama –  bilo da majstorski odigraš partiju bilijara ili ih pobediš u nekoj igrici.
Budi dama. To ne znači da treba da budeš sva uštogljena i zakopčana, već samo odmerena u ponašanju i razgovoru i fina prema drugima. Ne dozvoli da te pijanu iznose iz kafane, ili da previše brbljaš o sebi nekome koga si tek upoznala. Uzdrži se od psovki, skandala i ispada. Ispravi se (ne, stvarno… nije šala).

Stranice: 1 2 3