Ljubavni horoskop otkriva- Ko vam je SUDBINSKA LJUBAV: Jarac će reći “da” stabilnom partneru, Škorpija misterioznom..

Ljubavni horoskop otkriva- Ko vam je SUDBINSKA LJUBAV: Jarac će reći “da” stabilnom partneru, Škorpija misterioznom..

20. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

 

Lav

Da se razumemo, voliš da budeš zvezda, ali si spremna da pozornicu podeliš sa muškarcem koji je idealan za tebe. Muškarac sa kojim ćeš stati na ludi kamen biće neverovatno zgodan, darežljiv, pažljiv i potpuno će razumeti i ceniti sve stvari koje te čine toliko spektakularnom. Vas dvoje ćete zajedno vladati svetom.

 

Devica

Tebi je potreban neko ko će poštovati tvoje granice, ali će u taj analitički svet ubrizgati malo humora i kreativnosti. Da, biće inteligentan i ljubazan, uredan i čist, ali će takođe biti jedan od onih muškaraca koji poseduje žar u očima i u stanju je da izađe na kraj sa napetim situacijama.

 

Vaga

Postoji velika šansa da ćeš se udati za drugu Vagu. Kako ćeš drugačije pronaći osobu koja je toliko društvena kao ti? Taj muškarac će biti veoma elokventan, zabavan i druželjubiv. Da li smo spomenuli da će biti i veoma zgodan?

Škorpija

Škorpije privlače misteriozne osobe. Ti si veoma posesivna, tvrdoglava i ponekada možeš da budeš malo ljubomorna, pa nije ni čudo što ćeš izabrati ovakvog muškarca. Imaćete neverovatnu seksualnu hemiju, ali i stalne psihološke borbe koje će testirati snagu volje.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3