Pomrčina Sunca i Saturn: Rasprave i odluke ostavite za iza 27.08.!

Pomrčina Sunca i Saturn: Rasprave i odluke ostavite za iza 27.08.!

20. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Pomrčina Sunca događa se 21.08,. a u zadnje vrijeme nas pritišće odnosa Saturna i Marsa. Stoga, odluke ili emocionalne rasprave ostavite za 27.08. tj. djelujte nakon tog datuma.

 

Saturn je u Škorpionu s Marsom doslovno zakuhao mnogo mračnih događaja u svijetu i ponovno su se zahuktale strasti po pitanju prijetnji i ratova, ali i događajima koji su bili jako loši u posljednje vrijeme.

 

Na psihološkoj razini ili u individualnom životu to znači da ako ste trčali za nečim, Saturn je to onemogućio u ovom položaju. Saturn u ovom položaju  izgleda kao da zatvara vrata starim navikama ubrzavajući kraj bilo čega što predstavlja stare navike.

 

Ako ste imali lošu naviku, Saturn je napadao te ovisnosti, pokazujući da je potrebno prekinuti sa starim navikama, ali svako napuštanje navika donosi i strahove jer se moramo prepustiti nečem novom.

 

Stoga su neki znakovi osjećali da im se život raspada. Nakon ovog teškog tranzita stvari će biti lakše.

Na arhetipskoj ili psihološkoj osnovi gledajući kolektiv, ovo je bilo vrijeme rušenja starih vrijednosti i pokazivanja naravi svega onog što smo smatrali vrijednostima.

 

Države i njihove vlade pokazale su svoju najtamniju stranu pokazujući lice svega onoga u što ljudi vjeruju.

Kako je rečeno: Sin čovječji nema gdje glavu da nasloni, prevedeno, čovjek ne može spas pronaći u ideologijama jer stvarnost počiva unutar samog čovjeka.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2