NJEGOVE USNE NIKAD NE LAŽU: Iz njegovog poljupca pročitaj šta mu je u duši..

NJEGOVE USNE NIKAD NE LAŽU: Iz njegovog poljupca pročitaj šta mu je u duši..

20. kolovoza 2017. 0 By Admin

Romantična erotska uvertira

Poljubac u vrat je znak da te on želi odmah i sad. Često može biti propraćen laganim ujedom. To je muški način da ti stavi do znanja da će pući od uzbuđenja.

 

 

Poljubac kojim muškarac iskazuje opijenost tobom

Dug francuski poljubac otkriva koliko je on opčinjen, opijen, sluđen tobom. Ovakvi poljupci su tipični za tinejdžersko doba kada je par u stanju da se na ovaj način ljubi satima. Kroz dug francuski poljubac on ti nagoveštava i kakav će ljubavnik biti kada jednom stupite u seksualni odnos.

 

 

Poljubac u obraz znači da mu nije preterano stalo…

Muškarac koji ljubi ženu u obraz odaje da mu je do nje stalo i da brine, ali da ga za nju ne vezuju erotska osećanja. Ukoliko te ovako ljubi nakon mnogo godina veze, to može da znači da ste se udaljili i da treba da menjaate nešto kako biste vezi vratili iskru. Ukoliko te ovako ljubi na početku veze, to znači da je sa tobom samo dok mu ne naiđe nešto bolje i nema srca da ti to prizna, pošto si mu draga.

 

ZA NJEGA SI BOGINJA

 

Poljubac kojim govori koliko te ceni

Poljubac u oko je način da muškarac iskaže divljenje prema ženi koju voli. Ako te ovako ljubi, on ima izuzetno visoko mišljenje o tebi. On voli sve što ima veze sa tobom, pa i način na koji ti vidiš svet.

 

 

Pusa u pupu…

Poljubac u stomak otkriva koliko je tvoj muškarac opušten u tvom prisustvu. Sa tobom mu je lepo i udobno, veruje ti i zna da su mu osećanja uzvraćena. Ovako ljubi samo onaj muškarac koji se ne plaši da pred tobom bude otvoren i ranjiv. Osim toga, muškarac ovako govori da mu se dopada tvoje telo i da ga, takvo kakvo je nesavršeno, uzbuđuje i mami.

 

(besnopile.rs)

Stranice: 1 2