RIBE – mesečni horoskop za SEPTEMBAR 2017.

RIBE – mesečni horoskop za SEPTEMBAR 2017.

20. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Ljubav:

 

Ako ste u vezi:

Mars će od 5. septembra da prolazi kroz vaše polje braka i partnerstava, što će vas činiti dinamičnim u pristupu voljenoj osobi. Imaćete više inicijative i umećete da razveselite partnera vašim predlozima o odlasku na zabave, izlaske, ali i za rad na zajedničkim ciljevima. Najvažnije je da o svemu razgovarate i da se pridržavate zajedničkih dogovora.

 

20. septembra će Venera ući u vaše polje partnerstva i Merkur će praviti opoziciju sa Neptunom, što će dovesti do nejasnoća i nesklada jer se nećete razumeti sa partnerom. Izbegavajte tajne, a naročito se čuvajte toga da se viđate sa nekim drugim partneru iza leđe, jer to može ozbiljno narušiti vašu vezu i dovesti do razilaska.

 

Ako ste slobodni:

Septembar će vam biti uzbudljiv po pitanju avantura koje su prolaznog tipa. Ako želite ozbiljnu vezu, neće vam b iti lako da je započnete jer ćete osobi koja vam se dopada trebati da pružite čvrste dokaze da ste ozbiljni i na svom mestu. Kako nećete delovati dovoljno ozbiljno i često ćete biti promenljivo raspoloženi, to će otežavati mogućnost da vas vaša simpatija shvati ozbiljno. Posebno će vam biti teško krajem meseca kada ćete biti skloni da idealizujete i budete ishitreni.

 

Nešto starije Ribe će biti prilagodljive u odnosu na zahteve i očekivanja osobe koju će pokušati da zavedu. To će ov vas zahtevati dosta strpljenja. Budite pažljivi da se ne razočarate jer ćete biti skloni da drugu osobu idealizujete.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3