Astrološke prekretnice u kolovozu – Nestabilan tranzit do 06.03.2019.!

Astrološke prekretnice u kolovozu – Nestabilan tranzit do 06.03.2019.!

21. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Pomrčine koje se događaju tijekom ovog mjeseca mogu biti neobično snažne, ne samo zbog toga što su pomrčine prekretnice, nego i zbog toga što se tijekom ovog mjeseca mijenjaju položaji Rahua i Ketua koji uzrokuju pomrčine.

 

Prva pomrčina je već prošla, ona Mjesečeva 7. kolovoza, a sljedeća koja nas očekuje jest pomrčina Sunca 21. kolovoza.

 

Rahu i Ketu su “sjene” na putanji Mjeseca i Zemlje. Te sjene nekoliko puta godišnje uzrokuju pomrčine Sunca i Mjeseca.

 

Oni su trenutno na samim rubovima znakova Lava i Vodenjaka. Nulti stupanj sideralnog znaka Lava je posebno osjetljiv, jer se ovdje miješaju energije vatre (znak Lava) i vode (znak Raka).

 

Ova se točka naziva “gandanta” i označava karmički preokret, jer predstavlja spoj dvije suprotne energije, a govori o završetku starog i početku novog i slično.

 

Na toj se nestabilnoj točki Rahu nalazi još od 30. srpnja i tu će ostati do 6. rujna. Točan dan prelaska Rahua i Ketua u sljedeće znakove je bio 18. kolovoza 2017. godine.

 

Ovaj period donosi potencijal značajnih prekretnica iz dva spomenuta razloga: Rahu i Ketu mijenjaju svoje položaje u sideralnim znakovima i sazviježđima, a pomrčine same po sebi predstavljaju vrhunac utjecaja Rahua i Ketua, odnosno sjena koje razotkrivaju nepoznato i osvjetljuju tamne strane koje inače sakrivamo.

 

Zato sva razotkrivanja i promjene mogu biti značajne i govore o dugoročnijim životnim promjenama. Svatko od vas osjeća kakve se promjene događaju ovog mjeseca.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2