PUT DO NJEGOVOG SRCA: Ovna pusti DA TE ZAVODI, Škorpije PADAJU samo na MAŽENJE, a OVAJ znak kad jednom osvojite ZAUVEK će biti samo vaš..

PUT DO NJEGOVOG SRCA: Ovna pusti DA TE ZAVODI, Škorpije PADAJU samo na MAŽENJE, a OVAJ znak kad jednom osvojite ZAUVEK će biti samo vaš..

21. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

STRELAC

Strelčevi su magneti za dame, pa ćete zato morati da se baš potrudite kako bi u moru žena primetio baš vas. Ni slučajno ne spavajte s njim na prvom sastanku, jer će odmah izgubiti interesovanje za vas.

 

JARAC

Sa Jarčevima morate strpljivo jer postoji šansa da se i vi njemu već dugo sviđate, ali on to ni u ludilu neće pokazati dok ne bude sasvim siguran u sebe, vas, vaša osećanja, njegova osećanja, poredak zvezda u univerzumu i slične sitnice. U vezi mu što češće prepuštajte vođstvo i smejte se njegovim šalama. Obavezno ispunite svako, i najbeznačajnije obećanje jer Jarac to dugo pamti i ne oprašta.

 

VODOLIJA

Vodolije nikako ne vole vezivanje. To ne znači da je nemoguće namamiti u vezu, ali je prilično teško. Morate da budete jedinstvene i posebne, i uvek spremne na zanimljiv razgovor. Ako ste uz to još i kreativne i umetnička duša, eto recepta da za početak obrati pažnju na vas.

 

RIBE

Ribe su ćudljive, pa budite spremne da im se povremeno sklonite s puta iako ne znate ni šta ih je uznemirilo. Ne terajte ih da vam se otvore – kada budu stekli poverenje u vas, sami će vam se poveriti.

 

 

yourtango.com

Stranice: 1 2 3