Kakve su žene Device, a kakvi muškarci, kako izgledaju, kakvi su u ljubavi- DEVICE, SREĆAN VAM ROĐENDAN!

Kakve su žene Device, a kakvi muškarci, kako izgledaju, kakvi su u ljubavi- DEVICE, SREĆAN VAM ROĐENDAN!

22. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

 

ON U ZNAKU DEVICE

 

Izgled

Izuzetno zgodan i impresivno muževan. U zrelim godinama ide u krajnost sa telesnom težinom, ili je mršav ili prilično punačak. Ima lepe oči i prodoran pogled, uvek je dečački raspoložen i ljubazan. Voli kvalitetnu garderobu, a najvažnije su mu udobne cipele ili patike. Pre će nositi farmerke nego skupocena odela. Nije mu važno šta o njegovom izgledu misle drugi.

 

Karakter

Iako je veliki šarmer, mnogo priča i mnogo se šali, između sebe i ostalog sveta podigao je zid, jer nikada ne dozvoljava da ga ljudi sasvim upoznaju, zbog straha da ga mogu povrediti. Najvažnije mu je da bude prema svima korektan i da drugi shvate njegove dobre namere. Ima potrebu da ga okolina poštuje, čak i ukoliko deluje kao vuk samotnjak. Kreativac je, osećajna umetnička duša koja mora da nađe svoj izraz, uglavnom baveći se onim što voli.

 

Karijera, novac

Društveni status nije mu toliko bitan koliko da se bavi onim što voli. Perfekcionista je, sjajan kolega, voli druge da podučava. Novac mu je važan jer mu pruža sigurnost, a ne da bi se hvalisao. Neki predstavnici Device su pomalo snobovi i vole da se hvališu onim što su postigli u životu. Odličan je u pronalazaštvu, dizajnu, arhitekturi, građevini, novinarstvu i slikarstvu.

 

Ljubav

Da nije povremeno ciničan i nervčik, bio bi sjajan. Bitno mu je da se partnerka oko njega trudi, da je pažljiva, da ga ne zamara temama koje ga ne interesuju – i onda je sjajan. U stvari, svestan je svog šarma, prilično razmažen, ali često nezamenljiv. Samo kada je veoma zaljubljen može biti uviđavan, inače je veliki namćor. Ne trudi se mnogo da upozna psihu žene sa kojom je u vezi, plaši se bilo kakvih tema u kojima bi mogao da otkrije osvoje emocije.

 

Porodica

Vrlo privržen porodici, ali onoj iz koje potiče nije naročito odan, jer je u detinjstvu doživljavao sebe kao neshvaćenog. Nema mnogo poverenja u roditelje, jer smatra da ga ne cene dovoljno. Sa braćom i sestrama ima čudan odnos, smatra ih previše koristoljubivim i najviše nade polaže u porodicu koju on osnuje. Maksimalno se predaje ženi i deci, odličan je domaćin, ali povremeno im daje na znanje da mu je potrebna sloboda. Sa daljim rođacima ima sjajan odnos, često bliži nego sa rođenom braćom i sestrama.

 

Zdravlje

Pati od glavobolja, povišenog pritiska, bolesti srca i bolova u leđima. Sklon je povredama i hirurškim intervencijama. Često može da pati od depresije.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4