Stvoreni da OSTARE ZAJEDNO: 12 najboljih ljubavnih kombinacija po horoskopu!

22. kolovoza 2017. 0 By Admin

Ovan i Vodolija

Kada su zajedno, ova dva znaka se fantastično provode. Vodolija i Ovan imaju isti avanturistički duh, te je njihov spoj savršen i u krevetu i van njega. Uživaju u istraživanju i isprobavanju novih stvari, pogotovu ukoliko to rade kao tim. Dok se neke druge kombinacije mogu zasititi svojih partnera, Vodolija i Ovan će svoju vezu uvek održavati jakom i zanimljivom.

 

Bik i Rak

Pripadnici ovih znakova u potpunosti se razumeju! Kada se nađu u romantičnoj vezi, vrlo kratak period im je potreban za fizičko i emotivno povezivanje. I jedan i drugi znak umeju da cene svog partnera, pa će izgraditi vezu sa lakoćom i uživanjem.

 

 

 

Blizanci i Vodolija

Kada se nađu u blizini, ova dva znaka mogu stvoriti osećaj da se poznaju godinama. Kreativnost i lude ideje karakteristične su za Vodoliju, kao i za Blizance, te im u vezi nikada neće biti dosadno. Iako uživaju u vremenu koje provode zajedno, oba znaka ponekad vole da se osame i požele svoju srodnu dušu.

 

Vodolija i Blizanci ne mare za mišljenja drugih ljudi. Iz tog razloga, maksimalno će uživati i iskoristiti svaki momenat proveden u društvu partnera. Ova dva znaka imaju vrlo jaku vezu, bilo da je ona ljubavna, prijateljska ili poslovna.

 

Rak i Ribe

Između njih vlada kosmička konekcija. Ovi vodeni znakovi vrlo su emotivni i vode brigu o svojim bližnjima. Učiniće da se svako ko se nađe u njihovom društvu oseća prijatno, bez izuzetka. Ovaj spoj vrlo je teško razdvojiti, skoro pa nemoguće.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3