Stvoreni da OSTARE ZAJEDNO: 12 najboljih ljubavnih kombinacija po horoskopu!

22. kolovoza 2017. 0 By Admin

Strelac i Ovan

Entuzijazam i velika količina energije vlada ovom kombinacijom. Iako postoji verovanje da se suprotnosti privlače, ova dva znaka su skoro identična i čine jedan od najboljih horoskopskih spojeva. Vrlo su snažni i ništa ih ne može sputati u onome šta naume.

 

Jarac i Bik

Postoji razlog zbog kojeg između ova dva znaka vlada neopisiva privlačnost. I Jarac i Bik poseduju nešto o čemu ostali znaci samo sanjaju: beskrajnu ljubav. Ljubav stvorena ovom kombinacijom horoskopskih znakova može da traje večno i da se u njoj zaista uživa do zadnjeg momenta.

 

Ribe i Škorpija

Pripadnici ovih znakova ne plaše se da pokažu svoju romantičnu stranu. Veza Ribe i Škorpije zasnovana je na dubokoj konekciji i prijateljstvu pre svega. Ljubav će se roditi nesvesno, ali može trajati i do kraja života.

 

 

Device i Ribe

Devica i Ribe predstavlja ljubavni spoj suprotnih znakova u zodijaku koji pokazuje kako se suprotnosti u ljubavi snažno privlače. Znak Ribe u Devici može pronaći sigurno sklonište i čvrst oslonac koji mu je u životu često potreban. S druge strane znak Ribe Devici može priuštiti čarobnu i bajkovitu ljubav iz snova.

 

Izvor kurir.rs

Stranice: 1 2 3