DNEVNI HOROSKOP za 24. avgust: Vaga razmišlja o prošlim danima, Ovan krije svoju ljubav, Rak meša prijateljstvo i ljubav..

DNEVNI HOROSKOP za 24. avgust: Vaga razmišlja o prošlim danima, Ovan krije svoju ljubav, Rak meša prijateljstvo i ljubav..

23. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Danas je četvrtak, Venera je u kvadratu sa Uranom, dok je RXUran u Ovnu. Venera je u Raku, s kojom je sva energija usmerena na očuvanje doma, porodice, jer su moguće izvesne turbulencije i sile koje bi da uzdrmaju postojeće stanje. Uran u Ovnu ima specifičnu energiju, u kvadratu oni koje bi vi da sačuvate mogu da požele da odu osećajući pritisak sa vaše strane. Moguće da će i vama biti teskobno i da ćete poželeti da pobegnete. Želja za novim i uzbudljivim danas je veoma jaka.
Ovaj aspekt i tranzit mnogima pašće teško jer mogu najednom ostati bez drage osobe, ali ako ona i ode znači da i nije to bilo ono pravo. Ili ako vi poželite da odete, sve je danas moguće.

 

Venera u Raku u kvadratu sa Uranom, kombinacija koja nije nikako povoljna… Velika je tu borba između ljubavi i slobode…Rak je voda, Ovan vatra, sve rečeno! Ali, moguće je i u tome izvući korisno, npr.pokušajte da osvežite postojeće veze, prodrmajte tlo pod nogama, unesite dozu svežine, možda je to upravo potrebno.

 

Želimo vam prijatan dan.

 

ovan

POSAO
Ako je vaš posao vezan za inostranstvo na bilo koji način, imaćete priliku da sklopite dobar posao i ostvarite vaše planove.
Pripazite se konfliktnih situacija danas i reagujte smireno na sve provokacije.

 

LJUBAV
Krijete osećanja i pronalazite smisao u tajnoj vezi. Postoji mogućnost da se predstavite u pravom svetlu.

 

ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

 

 

bik
POSAO
Imaćete mogućnost da po prvi put ostvarite važne kontakte sa moćnim ljudima i sebi obezbedite bolji položaj. Pripazite se da ne kažete nešto što ne bi trebalo.

 

LJUBAV
Veoma emotivno reagujete na partnerove reči i imate utisak da je voljena osoba mnogo dominantnija od vas.

 

ZDRAVLJE
Uravnotežite ishranu.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6