Plemenita, a oštra, najbolji prijatelj Zodijaka: Svakome u životu treba jedna ovakva žena!

Plemenita, a oštra, najbolji prijatelj Zodijaka: Svakome u životu treba jedna ovakva žena!

23. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Njih bije glas da su naporne, ali budite sugurni da u njima možete pronaći najiskrenijeg prijatelja…

 

Horoskop otkriva kakve su osobe u znaku Device. Zabavite se i saznajte!

 

DEVICA 23.08-23.09.

 

Ovo su tiha, povučena i nenametljiva stvorenja koja nikada i ničim ne privlače pažnju, ali u isto vreme svuda oko sebe primećuju svaki i najsitniji detalj, pomno analizirajući sve prikupljene podatke kako bi ih pedantno sistematizirali u logičku celinu i jednom, ukoliko zatreba, iskoristili.

 

Ovaj, nadasve intelektualan znak daje ljude koji će pre svake odluke dobro promisliti i analizirati situaciju i gotovo matematičkom preciznošću utvrditi svako “za” i “protiv”.

Element Device je zemlja, stoga se ljudi ovog znaka bave uglavnom onim konkretnim stvarima, i uz to, iskoristivim u praksi.

 

Realistične su i veruju isključivo svojim osećajima logici promišljanja u analitičkom procesu obrade podataka, a svakom problemu pristupaju vrlo studiozno pa čak i kada je reč o jednostavnim svakodnevnim aktivnostima poput kupovine, jer njima se nikada ne može dogoditi da ih neko nagovori na trošenje novca na ono što im ne treba ili što, na nekom drugom mestu, mogu naći jeftinije.

 

Ma koliko im ih nešto savršeno prezentovao, one čak ni neke činjenice ne uzimaju zdravo za gotovo, bez provere, osim ako iza njih ne stoji autoritet kome veruju (a takvih je, u načelu zaista malo) jer Device su po svojoj prirodi skeptične, a njihov urođeni perfekcionizam tera ih na to da uvek najveću pažnju poklanjaju detaljima.

 

Svestrane su, naglašenog istraživačkog duha koji će se uhvatiti u koštac sa zahtevnim složenim (a drugima obično dosadnim) poslovima koji zahtevaju preciznost, tačnost i koncentraciju.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3