Plemenita, a oštra, najbolji prijatelj Zodijaka: Svakome u životu treba jedna ovakva žena!

Plemenita, a oštra, najbolji prijatelj Zodijaka: Svakome u životu treba jedna ovakva žena!

23. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Njihov smisao za red neke fascinira, druge pak uglavnom iritira, jer Devica je majstor ponavljanja, najviše stoga što je (a to će vam reći svaka od njih), ponavljanje najbolji put ka usavršavanju.

 

Njima nije bitna slava već – učinkovitost, kao i – primenjivost onog naučenog. U stanju su tako mesecima intenzivno istraživati neko područje do najsitnijih pojedinosti, analizirati pa zatim sistematizirati sve prikupljene podatke u logičku celinu, pedantno i uredno ih slažući kako bi im, ukoliko zatreba, bili pri ruci.

 

Device vole red, u to ćete se uveriti već u njihovom domu i životnom prostoru, jer tamo sve ima svoje mesto. I svrhu. Prirodno su sklone minimalističkom pristupu, nameštaj im je praktičan, uz neupadljiv enterijer, gotovo je nemoguće kako će vam nešto “bosti oči” ili iskakati iz celine. To svakako ne znači kako su pripadnici ovog znaka nemaštovite i nezanimljive osobe, već ukazuje na njihovu potrebu za jednostavnim praktičnim okruženjem gde im je sve ono što im treba dostupno i pri ruci.

 

Red im daje smisao, stoga će pomno paziti na čistoću urednost životnog prostora i očekivati to svakako i od drugih. Izgleda kako su upravo Device izmislile prvi “organizator” ili plan rada uz pomoć kojeg se na najbolji način može organizovati vreme, i samim tim najučinkovitije ispuniti i završiti predviđene poslove i obaveze.

 

Precizne su, tačne, gotovo nikada ne kasne, a drugima ne opraštaju površnostbahatost, neispunjena obećanja i između ostalog – kašnjenje na dogovore ili na sastanak.

Znak Device je ženskipasivni, stoga njeni pripadnici naginju melanholiji i neretko, depresiji, posebno kada, zbog težnje ka savršenstvu, destruktivnim samokriticizmom samo pojačavaju sopstveni osjećaj manje vrednosti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3