Susret Sa Srodnom Dušom: Kako prepoznati VELIKU SUDBINSKU LJUBAV..

Susret Sa Srodnom Dušom: Kako prepoznati VELIKU SUDBINSKU LJUBAV..

25. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

 

Sudbinske veze ne mogu da budu razdvojene čak ni kroz iskustvo smrti, izuzev kroz kratke periode zemaljskog Vremena u sadašnjem životu. Za vreme ovakvih razdoblja razdvojenosti, bez obzira na dubinu njihovog trajanja, obe osobe se osećaju vrlo usamljene, prazne i nekompletne.

 

Pa ipak, i pored tih povremenih “praznih hodova” njihovog zajedništva, i tada postoji konstantna pulsirajuća veza među njima, bez obzira da li su međusobno udaljeni hiljadama milja.

 

Ovakva “čuda” se mogu objasniti zakonima metafizike. Meta je rec grčkog porekla i znači iznad. Ajnštajn je to znao. Ljubav je više od običnih osećaja, ljubav je pozitivan elektroimpuls.

 

Čak i onda kad se otkrije Pripadajuća Duša, vrlo često se pojavljuju komplikacije u vidu testiranja, koje izazivaju dugotrajni bol. Samo onda kad se kontinuirano praktikuje tolerancija i praštanje, bol se može izbeći. Uzvraćanje na bol bolom, može da samo izazove još više obostranog bola, kroz karmičke uzročno-posledične efekte.

 

Pesnik Emmett Fox je rekao:”Ne postoji razdaljina koju ljubav ne može premostiti, nema bolesti koju snažna ljubav ne može izlečiti. Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u prirodi. Samo kad biste mogli da održite ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli da pretvorite u stvarnost.”

 

 

Izvor: Atma

Stranice: 1 2