Precizan mesečni horoskop za SEPTEMBAR 2017: Bika očekuju Velike Životne Promene, a jednom znaku novi mesec donosi SREĆU U PUNOM SJAJU..

Precizan mesečni horoskop za SEPTEMBAR 2017: Bika očekuju Velike Životne Promene, a jednom znaku novi mesec donosi SREĆU U PUNOM SJAJU..

26. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

STRELAC

 

Septembar Strelčevima predviđa odlazak u insotranstvo i pozitivna dešavanja na poslu!

Mesečni horoskop za septembar 2017. Strelčevima savetuje da se koncentrišu na profesionalni razvoj.

Ovo je period kada život treba da preuzmete u svoje ruke, ne treba vam nikakva pomoć drugih da biste ostvarili svoje ciljeve. Samopouzdanje i naporan rad omogući će vam uspeh i napredak. Tokom septembra imaćete veće šanse za odlazak u inostranstvo.

 

Posao: Obradovaće vas povoljna dešavanja na poslu, a moguća su poboljšanja i unapređenja. Cela porodica će se radovati vašem uspehu.

 

Novac: Bićete zadovoljni novčanom situacijom tokom septembra. Male brige će vam zadavati to što ćete novac trošiti na zdravlje i porodicu, piše sunsigns.org. Moguće je da će vam se prihodi povećati, zahvaljujući prijateljima ili nekoj društvenoj organizaciji. Sve u svemu, dobro je.

 

Ljubav: Jupiter, Merkur i Sunce biće vam prijateljski naklonjeni. Uživaćete u druženju sa prijateljima. Pred vama su brojne romantične mogućnosti. Ukoliko ste u ozbiljnoj vezi, budite spremni za ulazak u brak. Ukoliko ste već u braku, budite spremni za dolazak bebe. Vaše komunikacijske veštine će zablistati zahvaljujući Merkuru.

 

Zdravlje: Do 22. septembra zdravlje će vam biti u odličnom stanju. Međutim, posle toga bi trebalo da obratite pažnju na fizičku aktivnost i fitnes. Detoksikacija tela od toksina je poželjna.

 

 

JARAC

 

 Septembar sve Jarčeve savetuje – ne trudite se, do 20. septembra sve vam je uzalud!

Jarčevi će tokom celog septembra biti fokusirani na posao, jer će im njihova finansijska zavisnost od drugih veoma smetati. Pokušavaće da promene situaciju, ali će do 20. septembra sav trud biti uzaludan.

Samopouzdanje će biti na visokom nivou, pa će Jarčevi konačno prelomiti idoneti važne životne odluke.

 

Posao: Dobićete dosta šansi i poverenja od strane nadređenih, pa gledajte da to dobro iskoristite, piše Sunsigns.org. Imaćete svu podršku porodice i prijatelja, pa je ovo odličan period i za pokretanje sopstvenog biznisa. Nakon 11. septembra, polje karijere će ići uzlaznom putanjom.

 

Novac: U poređenju sa avgustom, septembar će biti znatno bolji. Stari poznanici će vam obezbediti nove šanse za zaradu, ali ako želite da ne oskudevate, moraćete da pripazite kako trošite. Rasipanje u ovom periodu nikako nije dobra ideja.

 

Ljubav: Slobodni Jarčevi pronaći će ljubav na poslu ili na društvenom okupljanju, a potencijalnih “kandidata” biće mnogo. Kad jednom izaberete, toj osobi ćete biti izuzetno posvećeni. Jarčevi koji su u braku ili vezi uživaće u romantici i harmoniji, a postoji šansa i za proširenje porodice.

 

Zdravlje: Na polju zdravlja, situacija nije tako sjajna. Bićete podložni stresu i tenziji. Morate malo da usporite, a sebi ćete pomoći nekim laganijim vežbanjem.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6