PORUKA KOJA TOPI MUŠKO SRCE: Pošalji mu samo JEDNU od ovih poruka i TVOJ JE

PORUKA KOJA TOPI MUŠKO SRCE: Pošalji mu samo JEDNU od ovih poruka i TVOJ JE

28. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

– Duboko veruj u ono što želiš i znaj da je izgubljeno samo ono čega smo se odrekli. U životu poželi samo jedno, da ne voliš izgubljeno i ne izgubiš voljeno!

 

– Te ruke… taj glas… taj pogled… to lice… te oči… taj osmeh… taj stil… a tek to telo… sve super! Nego dosta o meni, šta ima kod tebe?

 

– Kad srce razum savlada, kad u duši haos zavlada, kad ne znam šta ću od sebe, otkucam broj i nazovem tebe, digni slušalicu i kaži “Molim” a ja ću reći “JA TE VOLIM!”

 

– Ako je Bog jedino stvorenje koje ne mora da bude viđeno da bi se u njega verovalo, onda si ti jedino stvorenje koje ne mora biti prisutno da bi se volelo!

 

– I heard someone whisper your name, but when I turn around to see who it was, I notice I was alone, then I realized it was my heart telling me that I miss you!

 

– Neki dani su duži od drugih dana, neko vreme je bolje od drugog vremena, neki snovi su lepši od drugih snova, a moj najlepši san upravo čita ovu poruku!

 

– Ti si kao zvezda, plavo nebo krasiš, anđeli te čuvaju da se ne ugasiš, zato nemoj nikad da padneš sa neba, jer postojim ja kome tvoj sjaj treba.

 

– Sumrak je u srcu mom kad pored mene nisi. Sumrak je u mojim očima kad pred njima nisi. Sumrak je u mojoj duši jer daleko ti si!

 

– Kao more što se tiho njiše, kao kapi kiše, kao kad srce voli i za ljubav moli, kao kad sunce sja, tako tebe volim ja!

 

– Ako postoji sjaj – onda je u tvojim očima, ako postoji sreća – onda je to život sa tobom, ako postoji tuga – onda je to život bez tebe, ako je ko voljen – onda si to ti!

 

– Ako voda nosi poljupce – ja ću ti poslati more, ako lišće nosi zagrljaj – ja ću ti poslati drveće, ako je ljubav zauvek – ja ću ti dati večnost!

 

– Tvoja je ljubav kao potok što iz raja teče, zbog tebe je moj život prepun sreće, šaljem ti poljubac slađi od meda, jer ti si sve što mi u životu treba!

 

– Zamisli sebi nešto najlepše, najslađe. Dodaj tome beskrajnost, proširi sa večnošću i ukrasi sa zvezdama. Tek tada ćeš bar malo znati koliko mi značiš!

 

– Kad u tami zatreperi nebeski svod, zaiskre tvoje oči, bljesne tvoj osmeh, pomazi me tvoj glas, tad i ja osetim da sam nekom potreban.

 

 

– Postoji 7 svetskih čuda, 6 kontinenata, 5 uglova pentagona, 4 lista deteline, 3 svetska mora, 2 oka, ali ima nešto što je samo jedno a to nešto si TI!

 

– Vreme je previše sporo za one koji čekaju, prebrzo za one koji se boje, predugo za one koji tuguju, prekratko za one koji se raduju, ali za ljubav vreme je večnost.

 

– Jedan jastuk imam i on mi je za dvoje, jedno srce imam i ono je tvoje, jedan život imam koji ništa ne vredi ako sve što imam ne poklonim tebi!

 

– Poslaću ti vetar da ti miluje kosu, za svako jutro poslaću ti rosu, poslaću mesec da ti u mraku sja, a što se tiče poljubaca, to ću lično JA!

 

– Pokloni mi svoje oči i njihov topli sjaj, pokloni mi još nešto – tvoj večni zagrljaj, pokloni mi svoje meke usne i reči dve: VOLIM TE!

 

– Samo su za tebe jutros pevale ptice, samo su tvoje ime šaptale ravnice, samo za tebe oblaci nebom plove, samo tebe moje srce zove!

 

– Ne znam da li ima nekog koga tako silno želim, ne znam da li ima nekog koga volim bićem celim, za odgovor pitao sam srce svoje, a ono mi je šapnulo ime tvoje!

 

– Ako za trenutak zatvoriš oči i otvoriš srce, znaćeš da je sreća kad imaš nekoga na koga možeš da se osloniš i kad je taj neko koga voliš nije pored tebe.

 

– Pustiću te u kuću, al’ u sobu NE, ma pustiću te u sobu, al’ u krevet NE, ma pustiću te u krevet, al’ na sebe NE, ma pustiću te i na sebe, AL’ SA SEBE NE!

 

– Nekad je teško naći reči jer onih pravih tako je malo, a zar su potrebne reči da shvatiš da mi je do tebe stalo!

 

– Pošalji ovu poruku jednoj osobi koju voliš, jednoj koju mrziš, jednoj koja ti se sviđa i jednoj sa kojom želiš sex. Ti sada razmišljaj zašto je tebi poslata!

 

– U ljubav veruje onaj ko vidi, oseća i zna da se ljubav i sreća poklanjaju kao najlepši dar, zato primi od mene poljubac, pa nek ti on ulepša dan.

 

– Žalim što nisam ptica pa da raširim krila i da doletim do tebe ma gde ti bila, sav radostan da se spustim na dlan tvoj, pa da mi ti kažeš: ”Zauvek ćeš biti moj!”

 

– Zaboravila si me brzo i otišla od mene kao ptice kad polete, a ja se i dan danas prisetim tebe pa zaplačem kao malo dete!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4