PUT KOJIM VAS SUDBINA VODI: Otkrijte koji je vaš karmički pravac – Vrlo precizne ASTRO prognoze!

PUT KOJIM VAS SUDBINA VODI: Otkrijte koji je vaš karmički pravac – Vrlo precizne ASTRO prognoze!

28. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

6.) 11.5. – 20.5.

Vi ste u prošlom životu do kraja razvili umijeće destrukcije. Vjerojatno ste bili general ili vojskovođa koji je razorio određena područja i u tome je bio i više nego dosljedan. Sada vam vaša stara slava dolazi na naplatu kroz ovaj život i to tako da se morate svojski potruditi da održite postojeće stanje stvari, da skrbite za svoja dobra i da sačuvate vrijednosti koje posjedujete. U to ćete ulagati jako mnogo truda, ali ćete s vremenom sve više shvaćati da nije bit u tome, nego da je stvar u pristupu. Za vas je od najvećeg značaja da zauzmete konstruktivan stav i da doprinosite nečemu što se gradi, proizvodi ili njeguje, a najbolje da se fokusirate na konkretne i opipljive rezultate.

 

 

7.) 21.5. – 31.5.

Lakoća uzvišenih razmišljanja, dubina njihovih razmatranja, kao i mogućnost da slobodno putujete preko svih mora i granica, sve je to bilo prisutno u vašem prošlom životu. Bili ste jedna vrsta filozofskog putnika, istraživača, slobodnjaka koji je živio po svom, ali je i puštao druge da isto tako žive. Sada ste pomalo zbunjeni jer se ponekad osjećate kao da ste pali s Marsa na zemlju i svakog dana morate se prilagođavati mreži ljudi kroz koju ste prisiljeni kretati se. Komunikacija je lekcija koju učite, a sposobnost snalaženja u svakodnevnim situacijama također. Mnogo toga izgleda vam banalno, ali se u ovom životu trebate spustiti na zemlju i probuditi se, više okrenuti prema ljudima iz svog okruženja i s njima se povezati.

 

 

8. 1.6. – 10.6.

Spoznali ste duboke istine i sada ih trebate unijeti u prilike svakodnevnog života. Dobrodošli kući nakon mnogih lutanja u prošlom životu. Vi ste kao malo divlje jare koje se sada treba pripitomiti i na neki način civilizirati. Urbana sredina je nešto što za vas predstavlja najveći izazov jer ste prošli život najvjerojatnije proveli negdje u prirodi. Lako se snalazite u svim poslovima povezanim s prirodom, ali se trebate što više kultivirati. Površni razgovori vama su zagonetka koju tek učite, a isto vrijedi i za društvena pravila ponašanja ili igre, ali kad se radi o dubokim temama, tu ste majstor. Što više kontakata i komunikacija, to bolje za vas, jer tu razvijate sve što vam je u ovom životu potrebno da biste išli dalje.

 

 

9.) 11.6. – 20.6.

U prošlom životu ste oplovili svijet barem deset puta i poznat vam je baš svaki kontinent. Za vas nema tajni koje niste otkrili i zato sada drugima možete dati odgovore na većinu njihovih pitanja. Moguće je da ste bili i mudrac koji je doživio prosvjetljenje. Koja god verzija od te dvije bila, sada, u ovom životu, vi trebate jednostavno upućivati druge ljude jer znate više od njih. Odlično bi vam legle sve pegadoške djelatnosti jer svoje golemo znanje trebate prenositi drugima. Možete se baviti i istraživanjem ili otkrivanjem nečeg novog kako bi svoje spoznaje stavili u službu drugih i otvorili im još jedna vrata percepcije.

 

 

10.) 21.6. – 1.7.

Dolazite iz okruženja u kojem je trebalo biti i više nego organiziran, oprezan i pametan. Bili ste osoba koja je čvrsto držala konce u svojim rukama, kontrolirala sve i svakog i vodila glavnu riječ. Zbog svega toga zato i sada ponekad ulovite sebe kako sve morate imati na dlanu ili pod kontrolom, ali vas to ne uveseljava, nego vodi u krute obrasce. Vaš razvoj u ovom životu leži u napuštanju obrasca vladanja pod svaku cijenu, u prepuštanju kolotečini života, dopuštanju sebi da pomalo i lutate otkrivajući ljepotu obiteljskog i intimističkog života bez opterećenja vlastitim autoritetom i ambicijom. Naučite uživati i prestanite kontrolitrati.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7