Tjedni horoskop do 03. septembra: Najsretniji znakovi ovaj mjesec- Bik, Lav i Strijelac!

Tjedni horoskop do 03. septembra: Najsretniji znakovi ovaj mjesec- Bik, Lav i Strijelac!

28. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Ovan

LJUBAV: Vaš ljubavni život ovih će dana biti prosječan. Bit ćete više manje zadovoljni, ali ne toliko da bi se moglo reći da ste presretni. Bit će zabavljanja, ali i ugodnih doživljaja u ozračju vlastitog doma. Neki će zrelo smanjiti svoja očekivanja.

 

KARIJERA: Pred vama je tjedan povećanih kretanja. Mnogi će putovati u drugi grad zbog posla. Sve to će vas osvježiti, te probuditi nove ideje kako unaprijediti ono što radite. Bit će i onih koji će s lakoćom razmjenjivati nove informacije sa suradnicima.

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Nećete izbjeći dnevne stresove.

 

 

Bik

LJUBAV: Svoju zavidnu energiju uložit ćete u učvršćivanje odnosa s osobom koju volite. Bit će to iskreni trud s važnim rezultatima. Poslužit ćete se novim idejama koje će povremeno iznenađivati drugu stranu. Ništa vas neće zaustaviti u izražavanju emocija.

 

KARIJERA: Učvrstit ćete stečene pozicije i povremeno se ponašati kao pavi vođa. Shvaćate da se vrijedilo potruditi i sad mirno možete nastaviti dalje. Posebno dobro ići će onima koji u svojoj profesiji koriste intuiciju ili već iza sebe imaju dokazane rezultate.

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Zadržite neke stvari za sebe.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6