Budi MISTERIOZNA DAMA koja će ga OBORITI S NOGU: Više neće moći zamisliti dan BEZ TEBE..

Budi MISTERIOZNA DAMA koja će ga OBORITI S NOGU: Više neće moći zamisliti dan BEZ TEBE..

29. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Nema ničeg lošeg u tome da koristiš svoju glavu kako bi osvojila nečije srce, sve dok su ti namere časne i iskrene..

 

Ljubav je izazov. Može biti teška, može biti slepa, može biti neuzvraćena… U ljubavi jednak udeo imaju sreća, hemija, tajming i nauka.

Da, postoji nauka iza ljubavi, jer ljubav nije samo nalaženje nekoga dovoljno privlačnog radi skrašavanje kraj te osobe, već se u njoj radi o kompatibilnosti partnera, deljenju sličnih ciljeva i vrednosti.

Postoje psihološki trikovi koji vam mogu pomoći da se željena osoba zaljubi u vas. To nije isto što i sticati nečiju naklonost manipulacijom i na prevaru, jer samo koristite isprobane psihološke metode da istaknete i naglasite svoju privlačnost. Evo uputstva kako to da uradite:

 

 

Saznaj kakvu ženu on traži

Svi mi imamo neku imaginarnu listu kvaliteta koje očekujemo od budućeg partnera. Ona obuhvata brojne karakteristike – od onih najpovršnijih poput boje kose i građe, do onih suštinskih poput muzike, filmova, knjiga koje voli, političkih, religijskih i moralnih stavova, obrazovanja i životnih snova i ciljeva.

Na samom startu je veoma važno da ustanoviš da li se ti uklapaš u njegovu viziju idealne partnerke, tj. šta možeš da učiniš da se tom idealu što više približiš. Ovo, naravno dolazi tek nakon što ustanoviš da njegove osobine i stavovi odgovaraju tebi.

 

Pronađi šta mu nedostaje u životu i popuni tu prazninu

Kada ljudi traže partnere, obično se koncentrišu na sličnosti. Međutim, osim slaganja po određenim stavkama, potrebno nam je da nas druga osoba nadopunjuje. Na primer: ukoliko je osoba suviše nežna i emotivna, tražiće nekoga ko poseduje veću snagu, ukoliko je loša sa novcem, tražiće nekoga veštog sa finansijama… Na neki način u drugome uvek tražimo poboljšanu verziju samih sebe. Ukoliko previše čvrsto stojimo na zemlji, tražićemo nekog maštovitijeg i lepršavijeg, ako smo i sami vazdušasti, tražićemo nekog ko će nas čuvati da ne odletimo suviše…

Jednostavno saznaj šta on priželjkuje i pruži mu to. To je najkraći put da ga fasciniraš.

 

 

Misterioznost

Nema osobe na ovom svetu koju mala doza misteriornosti neće zaintrigirati. To prosto znači da zadržiš za sebe suvišne informacije i otkrivaš stvari postepeno i u naznakama, kako bi on bio podstaknut da istražuje.

Prednosti ove igre su brojne. Između ostalog, nećeš ga smoriti pričom o sebi, a kad jednom rešiš da otvoriš srce, on će to umeti da ceni kao retkost i dočekaće tvoj gest kao znak vaše produbljene prisnosti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3